Turkcell Platinum müþterileri aileleri ve sevdikleriyle doðada kaliteli vakit geçiriyor:
Turkcell Platinum ile oðaya dönüþ baþlýyor

Turkcell Platinum müþterilerini aileleri ve sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için doðaya çaðýrýyor. Turkcell Platinum müþterileri “Okçuluk, Köpek ve Ýnsan Off-road, Oryantiring, Amatör Balýkçýlýk, Doða Fotoðrafçýlýðý ve Olimpik Atýcýlýk aktivitelerinden birini seçip, sevdikleriyle beraber ücretsiz eðitimlerini alýp birlikte doðanýn tadýný çýkarýyorlar.

Turkcell’liler için ‘ayrýcalýklar dünyasý’nýn kapýsýný aralayýp hayatlarýna hýz, konfor ve keyif katan çözümler sunan Platinum, müþterilerini doðaya davet ediyor. Turkcell Platinum müþterileri, Yaban Akademi ile yapýlan iþ birliði çerçevesinde, son zamanlarda büyük ilgi çeken doða aktiviteleri Okçuluk, Off-road, Amatör Balýkçýlýk, Doða Fotoðrafçýlýðý, Oryantiring ve Olimpik Atýcýlýk eðitimlerine ücretsiz katýlabilecek. Ayrýca köpek sahibi Platinum üyeleri köpek psikolojisi ve köpeklerle iletiþim konularýný içeren eðitim de alabilecek. Platinum üyeleri, ücretsiz eðitimlere Turkcell Platinum uygulamasýndan rezervasyon yaparak bir yakýnlarý ile birlikte katýlabilecek.

Platinum müþterilerine 90 dakika ücretsiz eðitim
Platinum müþterileri, Yaban Akademi’den seçecekleri bir eðitimi, ücretsiz olarak, arkadaþý ya da ailesinden biri ile birlikte alabilecek. Ücretsiz eðitimler için Turkcell Platinum uygulamasýndan rezervasyon yaptýrmak yeterli. 90 dakikalýk ilk teorik eðitim Yaban Akademi’nin Etiler’deki merkezinde ücretsiz olarak verilecek. Eðitimlerine devam etmek isteyen Platinum müþterileri 90 dakika sonrasýndaki ileri seviye dersleri %25 indirimle alacak.

Yaban Store’da %15 indirim
Turkcell Platinum eðitim ve etkinlikleri Yaban Akademi’nin Etiler’deki merkezinde yapýlacak. Yaban’ýn Etiler’deki merkezinde olimpik ölçülerde okçuluk eðitim alanlarý, balýkçýlýk eðitim sistemi, olimpik atýcýlýkta dünyanýn en geliþmiþ eðitim simülasyon sistemi olan ST-2, tüm teorik eðitimlerin yapýlabildiði eðitim salonlarý, fotoðrafçýlýk ve görüntü için stüdyolar, Platinum müþterilerin arkadaþlarý ve aileleri ile birlikte kullanabileceði VIP Lounge yer alýyor. Platinum müþterileri doða sporlarý ile ilgili geniþ ürün yelpazesine sahip olan Yaban Store’danistedikleri outdoor ürünleri %15 indirimle satýn alabilecekler.

Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kýsakürek, iþ birliðine gittikleri Yaban Akademi eðitimleri projesi ile ilgili yaptýðý açýklamada: “10 yýlý aþkýn süredir Turkcell Platinum ile müþterilerimizin hayatýna hýz ve konforun yaný sýra keyif katmaya çalýþýyoruz. Bu doðrultuda, Platinum müþterilerimizin þehrin ve yoðun iþ temposunun stresinden arýnacaklarý, doðada yakýnlarýyla birlikte zaman geçirebilecekleri bir iþbirliðine imza attýk. Yaban Akademi ile iþbirliðimiz kapsamýnda Platinum müþterilerimizi sevdikleri ve aileleriyle birlikte doðada keyifli zaman geçirmeye davet ediyoruz. Müþterilerimiz, okçuluktan off-road’a, doða fotoðrafçýlýðýndan köpek psikolojisine kendilerini doða ile bütünleþtirecekleri ve yaþam kalitelerini yükseltecekleri pek çok eðitim alabilecek. Üstelik yakýnlarý ile daha keyifli zaman geçirmeye ilk adým olacak bu eðitimler için çok uzaða gitmelerine de gerek kalmayacak. Temel ve teorik eðitimi Etiler’deki Yaban Akademi’de alýrken, açýk hava etkinliklerine katýlarak aktif ve kaliteli vakit geçirebilecekler. Turkcell Platinum dünyasýna katýlarak outdoor eðitimlerimizle birlikte hayatýn her alanýnda saðladýðýmýz ayrýcalýklardan yararlanmak için müþterilerimizin tek yapmasý gereken Platinum paketlerden kendisine en uygun olanýný seçmek.” dedi.

Yaban Akademi CEO’su Zafer Türkoðlu; “Amacýmýz, Platinum müþterilerini þehir hayatýndan çýkarýp doðaya geri döndürecek, yakýnlarý ve aileleriyle geçirdikleri vakti daha deðerli kýlacak aktiviteler sunmak. Bu proje ile Platinum müþteriler yakýnlarý ile birlikte yaþam boyu sürdürebilecekleri hobilere ilk adýmý atacak, unutulmaz deneyimler yaþayacaklar. Dünyada artýk iþteki kariyer kadar sosyal kariyer de önemli hale geldi. Bu proje ile Platinum üyeleri sosyal hayatlarýný farklý bir boyuta taþýma imkaný kazanacak. Alanýnda en yetkin eðitimciler ve uzmanlarla Platinum üyelerine hizmet vereceðiz. Sahip olduðumuz Yaban Akademi, Yaban TV, Yabanstore ve Yabantur þirketleri ile outdoor hobiler için gerekli her þeyi 360 derece saðlayan Avrupa’nýn tek kuruluþuyuz. Kurduðumuz özgün modelle bu alandaki bakýþ açýsýný deðiþtirdik. Doða hobilerini kolay eriþilebilir hale getirdik. Etiler’deki merkezimiz bu alanda dünyanýn önde gelen merkezlerinden biri konumunda. Sahip olduðumuz eðitim alanlarý, toplantý ve sunum salonlarý, kafe ve VIP lounge’lerda Platinum müþterilerine arkadaþlarý, aileleri ve þirket çalýþanlarý ile keyifli vakit geçirecekleri olaðanüstü bir deneyim yaþama imkaný sunuyoruz.” dedi.

Platinum’un müþterilerine sunduðu ücretsiz eðitimler:
Okçuluk
Binlerce yýllýk bir spor olan okçuluk, son yýllarda yeniden yükselen trend haline geldi. Kiþinin kendisiyle mücadelesi felsefesi üzerine kurulu olan okçuluk, olimpik spor veya hobi olarak yapýlabiliyor.
Köpek ve Ýnsan
Köpek sahibi olan ve olmak isteyen Platinum üyeleri, bu eðitimlerle köpek seçimi, köpek bakýmý, köpek psikolojisi ve köpeklerle iletiþim konularýnda birikim kazanýyor.
Off-road
Arazi araçlarýyla doðada keþif ve mücadele yeteneði kazandýran off-road, Türkiye’de de son yýllarda büyük ilgi görüyor. Katýlýmcýlar teorik eðitimlerin ardýndan arazide pratik eðitimler de alabiliyorlar.
Amatör Balýkçýlýk
Özellikle iþ adamlarýnýn ve profesyonellerin yoðun ilgi göstermeye baþladýklarý amatör balýkçýlýk, 3 tarafý denizlerle çevrili, yüzlerce gölet ve akarsuyu olan Türkiye’de en çok ilgi gören hobiler arasýnda yer alýyor.

Doða Fotoðrafçýlýðý
Platinum üyeleri, vahþi yaþam fotoðrafçýlýðý veya su altý fotoðrafçýlýðý konusunda kullanýlan donaným ve teknikleri öðrenecek, doða fotoðrafçýlýðý deneyimi yaþayabilecek.

Oryantiring
Harita ve pusula yardýmýyla yön bulma sporu olan oryantiring, özgüven kazandýran, performans ve teknik bilgiyi bir arada barýndýran bir hobi. Dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi görmeye baþladý.

Olimpik Atýcýlýk
Milli takým eðitimcileri eþliðinde verilecek bu eðitimle, katýlýmcýlar olimpiyat þampiyonlarýnýn çalýþtýðý simülasyon sistemiyle atýcýlýk hobisini öðrenip deneyimleyebilecek.