Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Dikkat Alalplı Sunny Servisi adıyla MSN'niz hacklenmesin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çekirge 1 zıplar 2 zıplar patt diye indiverirler yere bir gün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memleket sahtekar ve üçkagıtcı üretmeye başladı ya.Normal böyle şeyler
    Konu halil07 tarafından (12-12-2006 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

bir.şerefsiz o... ç....tarafından msn adresim haclanmış.benim bilgilerim kullanılarak,çeşitli istekler yapılmış ve yapılmaktadır sizden ricam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sinden gelen hiç bir maile itibar etmemeniz ve özellikle, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu siteye üye olunuz gibi davete riayet etmemeniz.bu olay hakında gerekli yerlere şikayetde bulunulmuştur..gereğide kanuni yollardanda yapılacaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzman elhan.siz benim ile yada elemanlarım ile kaç defa konuştunuz.sizinle hiç
    (gırnsen-vaeda-)ve buna benzer güdük kelimeler kaç kullanıldı.işin aslı astarını öğrenmeden, yargılayıp tüm forumlarda teşhir edeceğim şimdi seni gibi cezasını kesiyorsun?işin aslı astarını öğrenmeden ahkam kesme!olayın olduğu ve bana intikal etdiği gün istanbuldan tnt yi telefon ile arayıp benim adıma üyelere uyarı yazısı yazmasını rica ettim.ve yayınlandı bizzat tnt depoda tnt nikli arkadaşım tarafından..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecmiş olsun dostum inşallah bunu yapan bulunur msnnı hackleyen kişi bendende kontor istedi bende durumu anlayınca bu adresı listemden sıldım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ne şerefsiz insanlar var aklım almıyor nereye kadar çok merak ediyorum bunların hali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili simyago çok geçmiş olsun .

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı simiyago Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uzman elhan.siz benim ile yada elemanlarım ile kaç defa konuştunuz.sizinle hiç
    (gırnsen-vaeda-)ve buna benzer güdük kelimeler kaç kullanıldı.işin aslı astarını öğrenmeden, yargılayıp tüm forumlarda teşhir edeceğim şimdi seni gibi cezasını kesiyorsun?işin aslı astarını öğrenmeden ahkam kesme!olayın olduğu ve bana intikal etdiği gün istanbuldan tnt yi telefon ile arayıp benim adıma üyelere uyarı yazısı yazmasını rica ettim.ve yayınlandı bizzat tnt depoda tnt nikli arkadaşım tarafından..
    Dostum bu işin yolu şu Msn'n hacklandığında forumlarda uyaracaksın. Kim ne bilsin senin msn'nin hacklandiğini? Aksi halde herkes seni bilip güvenecek ve böyle tuzaklara düşecvek. Bu hepimizin başına gelebilir. Önemliş olan sorumlu davranıp zamanında uyarmaktır. Ben seni değil o msn'yı kullanan kişiyi teşihir ettim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana da bugün bir mail geldi
    gönderen :[email protected]
    konuikkat:Net.Passport süreniz doldu...
    e-mail:Lütfen kullanıcı adınızı ve parolanızı bu mesaja cevap yazarak kayıtınızı yenileyiniz.Aralarında bir boşluk bırakarak.(Örn:[email protected] 123456)yazınız.Aksi takdirde e-mail hesabınız 18 ARALIK 2006 Tarihinde kapanacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buna çocuk bile inanmaz

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri