çekirge 1 zıplar 2 zıplar patt diye indiverirler yere bir gün
Teşekkur: 0
çekirge 1 zıplar 2 zıplar patt diye indiverirler yere bir gün
memleket sahtekar ve üçkagıtcı üretmeye başladı ya.Normal böyle şeyler
Konu halil07 tarafından (12-12-2006 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.
--------------------------------------------------------------------------------
bir.şerefsiz o... ç....tarafından msn adresim haclanmış.benim bilgilerim kullanılarak,çeşitli istekler yapılmış ve yapılmaktadır sizden ricam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sinden gelen hiç bir maile itibar etmemeniz ve özellikle, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu siteye üye olunuz gibi davete riayet etmemeniz.bu olay hakında gerekli yerlere şikayetde bulunulmuştur..gereğide kanuni yollardanda yapılacaktır..
uzman elhan.siz benim ile yada elemanlarım ile kaç defa konuştunuz.sizinle hiç
(gırnsen-vaeda-)ve buna benzer güdük kelimeler kaç kullanıldı.işin aslı astarını öğrenmeden, yargılayıp tüm forumlarda teşhir edeceğim şimdi seni gibi cezasını kesiyorsun?işin aslı astarını öğrenmeden ahkam kesme!olayın olduğu ve bana intikal etdiği gün istanbuldan tnt yi telefon ile arayıp benim adıma üyelere uyarı yazısı yazmasını rica ettim.ve yayınlandı bizzat tnt depoda tnt nikli arkadaşım tarafından..
gecmiş olsun dostum inşallah bunu yapan bulunur msnnı hackleyen kişi bendende kontor istedi bende durumu anlayınca bu adresı listemden sıldım
ya ne şerefsiz insanlar var aklım almıyor nereye kadar çok merak ediyorum bunların hali
sevgili simyago çok geçmiş olsun .
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
Dostum bu işin yolu şu Msn'n hacklandığında forumlarda uyaracaksın. Kim ne bilsin senin msn'nin hacklandiğini? Aksi halde herkes seni bilip güvenecek ve böyle tuzaklara düşecvek. Bu hepimizin başına gelebilir. Önemliş olan sorumlu davranıp zamanında uyarmaktır. Ben seni değil o msn'yı kullanan kişiyi teşihir ettim.
bana da bugün bir mail geldi
gönderen :[email protected]
konuikkat:Net.Passport süreniz doldu...
e-mail:Lütfen kullanıcı adınızı ve parolanızı bu mesaja cevap yazarak kayıtınızı yenileyiniz.Aralarında bir boşluk bırakarak.(Örn:[email protected] 123456)yazınız.Aksi takdirde e-mail hesabınız 18 ARALIK 2006 Tarihinde kapanacaktır.
![]()
buna çocuk bile inanmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri