Turkcell Akademi’nin, YGS LYS, TEOG ve KPSS deneme sýnavlarýný 1 yýl içinde 500 bin kiþi çözdü
Türkiye sýnavlara Turkcell Akademi ile hazýrlanýyor
2014-2015 yýlýnda tam 500 bin kiþi hayatlarýný deðiþtirecek, YGS LYS, TEOG ve KPSS sýnavlarýna Turkcell Akademi’nin deneme sýnavlarý ile hazýrlandý. Turkcell Akademi’nin “dünyanýn bilgisini” milyonlarýn eriþimine açarak Türkiye genelinde gerçekleþtirdiði deneme sýnavlarý ve eðitim modülleriyle öðrenciler, sýnava zaman mekan baðýmsýz olarak hazýrlanýyor.
Eðitim alanýnda önemli fýrsatlar yaratan ve “dünyanýn bilgisini” milyonlarýn eriþimine açan Turkcell Akademi’nin YGS (Yüksek Öðrenime Geçiþ), LYS (Lisans Yerleþtirme Sýnavý), TEOG (Temel Öðretimden Orta Öðretime Geçiþ) ve KPSS (Kamu Personeli Seçme Sýnavý), sýnavlarýna hazýrlýk için sunduðu eðitim modülleri ve deneme sýnavlarýndan 1 yýl içinde 500 bin kiþi faydalandý.
Birebir sýnav deneyimi yaþatmaya yönelik deneme sýnavlarý, alanýnda uzman eðitimciler tarafýndan hazýrlanýyor. YGS ve LYS deneme sýnavlarý, gerçeðinden farksýz olarak, eþit koþullarda ayný sayýda soru ve ayný süre verilerek belirlenen tarihlerde tüm öðrencilerin kullanýmýna sunuluyor. Turkcell Akademi’de yaratýlan birebir imtihan ortamý öðrencilerin sýnavlara antrenmanlý girmelerini saðlýyor ve heyecanlarýný azaltmaya yardýmcý oluyor. Öðrenciler sýnavlarýn sonuçlarýnýn açýklanmasýnýn ardýndan Türkiye genelinde kaçýncý olduklarýný görebiliyor ve doðru cevaplarý ve çözümleri öðrenebiliyor. Ayrýca, her deneme sýnavýnýn sonunda Türkiye genelinde birinci olan kiþiler ödüllendiriliyor.
Uzman eðitimcilerden öðrencilere destek
Adaylar sýnavlarýn öncesinde Turkcell Akademi’den eðitim içerikleri ile soru bankalarýndan oluþan paketleri satýn alarak kendi evlerinde veya diledikleri mekanda özel ders veya dershane ortamýndaymýþ gibi çalýþma imkâný buluyor. Uzman eðitimciler bir önceki yýlýn sýnav deðerlendirmesini, sýnav öncesi önerilerini ve stratejilerini Turkcell Akademi platformunda paylaþýyorlar. YGS ve LYS sýnavlarýný kapsayan Üniversiteye Hazýrlýk Paketi’nde 57 bin 650 akýllý soru ve cevap, 25 bin metin ya da video çözümlü cevabýn yaný sýra 5’er adet YGS ve LYS deneme sýnavý bulunuyor. TEOG sýnavýný kapsayan TEOG Paketi’nde 10 bin akýllý soru ve cevap, 3 bin metin ya da video çözümlü cevap ve 8 adet TEOG deneme sýnavý bulunuyor. KPSS hazýrlýk içinde Vatandaþlýk, Tarih, Coðrafya, Türkçe, Sözel Mantýk, Sayýsal Mantýk, Matematik ve Geometri ders anlatýmlarý ile birlikte 5 adet deneme sýnavý sunuluyor. Hazýrlanmak isteyen herkes için deneme sýnavlarý haziran sonuna kadar devam ediyor.
Doðru, yanlýþ ve boþ sorular anýnda görülebiliyor
YGS,LYS, TEOG ve KPSS eðitim modülleri ve deneme sýnavlarýna Turkcell Akademi’nin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden ulaþýlabiliyor. Adaylar eðitim paketlerini alarak her an her yerden eðitim modülleri ve soru bankalarýna ulaþabilirler. Ayrýca, belli tarihlerde açýlan ve Türkiye genelinde gerçekleþtirilen deneme sýnavlarýna katýlabiliyorlar. Turkcell Akademi’nin saðladýðý baþka bir avantaj da adaylarýn sýnav sonunda anýnda doðru, yanlýþ ve boþ soru adetlerini görebilmeleri. Sýnava girdikten sonra 1 hafta içinde de sýnav deðerlendirmesi, puaný ve sýralamasý Turkcell Akademi sitesinde kiþiye özel olarak açýklanýyor.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri