REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: delikli çanak kullananlar yardım lütfen!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart delikli çanak kullananlar yardım lütfen!!

arkadaşlar kısa zaman sonra çanaklarımı delikli çanak ile değiştirmeyi düşünüyorum..piyasada hd hepsidijitalde profesyonel çanak diye geçenler var gerçi stokta gözükmüyor, antenci sitesinde sab marka var sanırım ikisi aynı çanak birisinde hd yazıyor diğerinde sab yazıyor,birde baf marka delikli çanak var..

3 adet çanak değiştiricem almışken sorun çıksın istemiyorum,sizin görüşlerinizi alayım dedim.. ben sab marka olandan almayı düşünüyorum kulllanan bilen eden nasıldır ne değildir yorum bırakırsa iyi kötü yanlarını çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acaba sinyal çekim güçleri nasıl. sanırım tek avantajı delikli olduğu için yağmurdan etkilenmez.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yağmurdan değilde çanaklar çatıda ve deniz cephe çok rüzgar alıyor, rüzgardan bir derece daha az etkilenir diye tercih edeceğim.. Forumda eski konularda 25 tl ye next çanak kullanan vardı delikli o konuyu bulamadım fiyatı çok iyimiş .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

delikli çanak iyi oluyor yalnız diikkat etmen konu çanağın ön tarafından taktığın civatalara olabildiğince büyük pul takarak civataları tak yoksa çanağın o vidalı kısımlarından çıkıp yok olduğunu görürsün benim başıma geldi oradan biliyorum birde gerçek 90 lık kullanmaya çalış sinyal kalitesi 3-4 derece düşüyor çünkü hayırlı işler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAB marka delikli çanaklar iyidir. Piyasada NEXT amblemi vurulmuş bir iki delikli çanak gördüm ancak kalite olarak çok kötü..

İnverto olsa keşke ama artık getiren yok. SAB markada kullananlar gayet memnun. 90 lık tan aşağı kullanma LNB olarak ta INVERTO kullanırsan sorunsunz kullanırsın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri