Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kenan Evren hayatını kaybetti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kenan Evren hayatını kaybetti

Türkiye'nin 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren tedavi gördüğü Ankara Gata Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Evren, 98 yaşındaydı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Rahmet Eylesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Rahmet Eylesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet etsin toprağı bol olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH rahmet etsin diyorum ama ülkesine darbe yapan onlarca insanı asıp binlercesini cezaevine tıkıp işkenceler yapan ülkeyi yokluk ve sefalete sürükleyen bu adama ne kadar rahmet edilecek onu rabbim bilir....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH rahmet etsin diyorum ama ülkesine darbe yapan onlarca insanı asıp binlercesini cezaevine tıkıp işkenceler yapan ülkeyi yokluk ve sefalete sürükleyen bu adama ne kadar rahmet edilecek onu rabbim bilir....
    dediklerinde doğruluk payı var ancak,herkes senin bu dediklerini dile getirirken hiç kimse,ülkeyi adam gibi yönetemeyen,kardeş kanının oluk gibi akmasına seyirci kalan,günde 40-50 vatandaşımızın ölmesine seyirci kalarak koltuğa sımsıkı sarılan o zamanın kaşarlanmış siyasi aktörlerine toz kondurmuyor.o zaman ilkokul öğrencisiydim,okuldaki öğretmenlerimizin bile hepsi terörist olup çıkmışlardı.sokaklar mahalleler texas'tan farksızdı..! 12 eylülü tukaka ederken biraz da bu açıdan bakmak lazım. 12 eylül kesinlikle kendiliğinden gelmedi.onu siyasiler buyur ettiler.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kenan evren darbesi öncesi, zaten bir iç savaş başlamış ve o tarihteki hükümet ve guvenlik kollarının doğru stratejilerle hiç mudahelesi olmamış.
    Buna istinaden kenan evrende hukumete el koymak zorunda kalmış.
    Tabi iç savaş durmadan devam etmiş.
    Hali ile bunu durdurmak için en son verilecek kararı ilk önce vererek direkt suçlu suçsuz herkese şiddet başlamış.
    olaylar durmuş fakat binlerce faili meçhul cinayetler ve halen bulunamayan kişiler olmuş.

hukumete el koyarak doğru olanı yapmış fakat devamında yaptığı yanlış stratejilerle adı darbeci kenan olarak kalmış.

rahmetli dedem anlatırdı, kendisi şişli taksim levent civarında iett otobüs ve troleybus kulanırmış. her sabah işe giderken tanımadığı kişiler sağcımısın solcumusun diye sorup adam kaçırır hatta bazen oracıkta silahla vururlarmış.
    kenan evren darbesinden sonra hersey düzelecek sanarken bu seferde polis asker, sağc solcuyu sorgulamaya başlamış.

dedemin hareket alinde kullandığı otobus üzerinde beyin kanaması geçirmesinin sebebide bu olaylardandır.

kenan paşa iyimi kötümü bilemem ama bu millet çok çekmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

netekim vefat etmiş bizede baş sağlığı dilemek düşer ölünün arkasından dedikodu yapmak bizi bozar günahıyla sevabıyla artık başbaşa kalacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülke için verdiği hizmet kadar Allah kendinden razı olsun;ne eksik ne de fazla!..
    "Adettendir" deyip tüm iyi niyetleri de bozuk para gibi harcamayı ben doğru bulmuyorum...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri