REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: aciko 4225

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aciko 4225

arkadaslar aciko ultrasky cihazim var modül güncelleme yazilimlarini yukleyemiyorum.sky yükleme mikomundan yapiyorum bilgisayarda yükleme ilerliyor son cizgiyi tamamlamiyor öyle bekliyor cihazdada sadece kanal numarasi görünüyor bilien varsa lütfen yardim etsin nasil yükleyecem bunu ***wiev açmiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hangi modul guncelleme yazılımını yuklemeya calısıyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sky modülü güncellemek istiyorum ***wiev açmiyor. ama bi türlü olmuyor.Aciko 4225 Sky-AC 5225 Sky Modul Guncelleme Dosyası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sky modülü güncellemek istiyorum ***wiev açmiyor. ama bi türlü olmuyor.Aciko 4225 Sky-AC 5225 Sky Modul Guncelleme Dosyası
    arkadaşım aradığın dosya ve talimat Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. iyice incele ve takıldığın noktaları belirt ve yükle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım 2 dakıka bekle yukleme uzun suruyor beklemezsen uydu kanalda gostermıyor benım basıma geldı once 1 sonra 2 nolu yazılımı yukle ama once
    acmasını ıstıyorsan fabrıka ayarlarına don sonra guncel yazılımı yukle sonra modul guncelle kanal acacak sonra kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bayağı beklemen gerekiyor, sabret biraz olur. ben de başta hatalı yüklyüyor sanmıştım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri