Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: F.Bahçeye 3 Maç Ceza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım rekorlara başlarsak Fenerbahçe'ninkileri hiç saymayalım çünkü bitmez...Kimin taraftarı daha çok hepimiz daha iyi biliyoruz.. Fenerbahçe'nin kadrosu süper ligi satın alır kabul edelim artık...dediğin gibi fanatizmi bırakıp objektif olalım :45:
    arkadaşım şu rekorları sölede bizde bilelim eğer aldığınız süt kupasından bahsediyorsan hiç bahsetme ne dersin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şurda yazılan mesajları okuduğumda gördüm ki içi boş bir fındık kabuğu,ve kafasını kuma sokmuş deve kuşu misali.Futbol adına yapıcı hiç yorum yok.
    Her sahada olduğu gibi olaylar olmuştur. ama bunun cezası seyircisiz futbol değildir. Bu futbolun doğasına aykırıdır. ceza verilecekse başka şekillerde verilmelidir.
    Son olarak gs lı kardeşlerim yorum yaparken önce alisamiyende neler olmuştu ,ne ceza verildi .şimdi ne oldu ne ceza verildi.Bunu irdelesinler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu konuya bir son nokta koymak lazım çünkü mesajlar geldikçe tartışma boyutuna sürükleniyor gibi..birbirimizi kırıyoruz forumda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray ankaragücünü 8--0 yendigi maçta şike yokmuydu.döner bıçaklarıyla mecidiyeköyde fenerlileri kovaladıgınız günleri ne zaman unuttunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar bazıları alınır ama ben yinede yazıyorum benim dünyada tanıdıgım tek hazımsız taraftar rakibimiz her seye atlarlar ve sonuc ortadaher zamanda derslerini almışlardır iflas eden tüçcar herzaman eski defter karıştırırmış bırakın eskiyide yeni defterlere bakın nasıl olsa bu sene yüzüncü yıları allem kullem ile ortalıgı karıstırıp sampiyon olmak sonuç belli hüsran herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neyse arkadaşlar yazacak şey çok ama konuyu uzatmamak gerek.. Forumun düzeni açısından konu kilitlenmiştir.. Herkes bildiği gibi devam etsin

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri