Şurda yazılan mesajları okuduğumda gördüm ki içi boş bir fındık kabuğu,ve kafasını kuma sokmuş deve kuşu misali.Futbol adına yapıcı hiç yorum yok.
Her sahada olduğu gibi olaylar olmuştur. ama bunun cezası seyircisiz futbol değildir. Bu futbolun doğasına aykırıdır. ceza verilecekse başka şekillerde verilmelidir.
Son olarak gs lı kardeşlerim yorum yaparken önce alisamiyende neler olmuştu ,ne ceza verildi .şimdi ne oldu ne ceza verildi.Bunu irdelesinler.
bence bu konuya bir son nokta koymak lazım çünkü mesajlar geldikçe tartışma boyutuna sürükleniyor gibi..birbirimizi kırıyoruz forumda.
galatasaray ankaragücünü 8--0 yendigi maçta şike yokmuydu.döner bıçaklarıyla mecidiyeköyde fenerlileri kovaladıgınız günleri ne zaman unuttunuz.
sevgili arkadaslar bazıları alınır ama ben yinede yazıyorum benim dünyada tanıdıgım tek hazımsız taraftar rakibimiz her seye atlarlar ve sonuc ortadaher zamanda derslerini almışlardır iflas eden tüçcar herzaman eski defter karıştırırmış bırakın eskiyide yeni defterlere bakın nasıl olsa bu sene yüzüncü yıları allem kullem ile ortalıgı karıstırıp sampiyon olmak sonuç belli hüsran herkese saygılar
Neyse arkadaşlar yazacak şey çok ama konuyu uzatmamak gerek.. Forumun düzeni açısından konu kilitlenmiştir.. Herkes bildiği gibi devam etsin![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri