REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: MICHELIN CrossClimate YAZ+KIŞ Lastiği ( İkisi bir arada)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MICHELIN CrossClimate YAZ+KIŞ Lastiği ( İkisi bir arada)

Bildiğiniz gibi araçlarımıza Yaz için ayrı lastik Kış için ayrı lastik takıyoruz. Ancak artık bunun sonu geliyor. Mıchlen yeni çıkardığı lastik ile Kış şartları çok sert geçmeyen bölgeler için ideal durumdadır. Ayrıca lastiği yaz aylarında dasorunsuz kullanabiliryorsunuz.

Kaynak : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Devrim niteliğindeki performansı ile tüm hava koşullarında güvenliğinizi sağlayan MICHELIN CrossClimate'yi sizlere sunuyoruz.
    Islak ve kuru hava koşullarında yaz lastiklerinin frenleme, uzun ömür ve yakıt verimliliği avantajlarını,soğuk ve duruma bağlı olarak karlı hava koşullarında ise kış lastiklerinin yol tutuşu ve frenleme avantajlarını sunmaktadır. Tek bir lastik takımını yıl boyunca kullanmanın rahatlığıyla!
    Üstelik her zaman takdir edilen MICHELIN Total Performance avantajlarıyla birlikte

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu an için ebat olarak 185-65-15 piyasada var . Fiyat olarak180 TL civarında.

İstanbul ankara gibi iller için bana göre uygun bir lastik. 4 mevsim kullan.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel haber, volkan bir an senin araba lastik Michelin sahibi belledim, ikinci mesajını okuduktan sonra, seninde iki zamanlı lastiye ihtiyacın olduğunu gördüm, benim araca gelince şimdilik, arabam yeni olduğu için lastik ihtiyacım yok, ara lastikler yıpranınca bende bunlardan alacam. belki fiatlar biraz daha düşer, şimdilik yeni diye fiat biraz yüksek, ama kaliteye gelince denendikten sonra belli olacak, inşallah pişman olmasınız. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı testırlar ve firmalar lastiği denemişler ve iyi olduğu hakkında yorumlar var.

Benim olduğum şehirdede aslında kullanılabilir ama kışın nasıl geçtiği belli olmuyor. Ama batı illeri için ideal bir lastik. Yazlık kışlık değiştir derdin yok. Kışında çok fazla kulllanmayanlar içinde bana göre ideal. Fiyatı aslında yaptığı işe göre çok değil. Zira kaliteli lastikler en az 160 TLden başlıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri