REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: next amigo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next amigo

arkadaşlar next amigo kullanıyorum fakat youtube giremiyorum sorun nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selçuk1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar next amigo kullanıyorum fakat youtube giremiyorum sorun nedir
    youtube guncelleme yaptıgı ıcın hemen hemen her cıhaz aynı sorun mevcut cıhazın yenı yazılımını bekleyenız bende 4 adet farklı cıhaz var hepsınde calısmıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı martiin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    youtube guncelleme yaptıgı ıcın hemen hemen her cıhaz aynı sorun mevcut cıhazın yenı yazılımını bekleyenız bende 4 adet farklı cıhaz var hepsınde calısmıyo
    teşekkür ederim yani cihazın yazılımını mı bekliyecez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selçuk1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederim yani cihazın yazılımını mı bekliyecez
    evet dogrudur kardesım next fırması kısa surede yazılımı edıtleyıp verecektır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı martiin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet dogrudur kardesım next fırması kısa surede yazılımı edıtleyıp verecektır
    ilginize çok teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginize çok teşekkür ederim
    next fırması amıgoya yazılım vermıstır nextservıs sıtesınden ındırıp yukleyebılırızsınız elımde amıgo olmadıgı ııcın deneyemedım

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosya bılgısı youtube guncellendı dıyo

Konu martiin tarafından (22-05-2015 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri