Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: BISS keylerdeki farklılık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart BISS keylerdeki farklılık

Merhaba; Biss *** menusune girdigimiz yada yeni yazılımla gelen keyler her 2 cihazda da olmasına ragmen GM 11400 ve 9400VCI da sifreler cozulmuyor. Aynı keyleri Next e girdik bu cihaz sorunsuz çözüyor. Bu farkın nedeni ne olabilir arkadaşlar? Yada GM için hangi yazılımları atalım ki sorun yaşamayalım? Arkadaşın hem nexti hem GM ı var. Ama sırf bu yüzden kucagında receiver ile geziyor. Eve giderken ve işe gelirken next hep kucagında. Teşekkürler, kolay gelsin. (*) Kasım ayının ortasından beri yeni yazılım eklenmedi sanırım foruma. Acaba yeni yazılım gelecek mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yavuzdilek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba; Biss *** menusune girdigimiz yada yeni yazılımla gelen keyler her 2 cihazda da olmasına ragmen GM 11400 ve 9400VCI da sifreler cozulmuyor. Aynı keyleri Next e girdik bu cihaz sorunsuz çözüyor. Bu farkın nedeni ne olabilir arkadaşlar? Yada GM için hangi yazılımları atalım ki sorun yaşamayalım? Arkadaşın hem nexti hem GM ı var. Ama sırf bu yüzden kucagında receiver ile geziyor. Eve giderken ve işe gelirken next hep kucagında. Teşekkürler, kolay gelsin. (*) Kasım ayının ortasından beri yeni yazılım eklenmedi sanırım foruma. Acaba yeni yazılım gelecek mi?
    Goldmasterın nisan ayında cıkmış yazılımını yukleyin.Hangi kanalı izlemek istiyorsanız biss yerine o kanal izlenmektedir.

Son yazılımda genel *** eklese bile çalışmama gibi durumlar var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Serkan hocam...(gecikme içinde özür)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu birazdaha açabilirmisiniz.nisanyazılımında bis *** varmıydı hatılayamıyorum.yani yeni keyleri nereye girmemiz gerekir? teşekkürler.benim cihazım GM 20400.bugüne kadar girdigim keylerle sadece iki kanalı çözebildim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmak51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu birazdaha açabilirmisiniz.nisanyazılımında bis *** varmıydı hatılayamıyorum.yani yeni keyleri nereye girmemiz gerekir? teşekkürler.benim cihazım GM 20400.bugüne kadar girdigim keylerle sadece iki kanalı çözebildim
    Evet nisan yazılımındada 3 satırlı biss *** bölümü mevcuttur...fakat bu 3 satırın sadece ilk satırı çalışmaktadır...buraya hangi kanalın biss keyini yazarsanız o çalışır...sevgilerimle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri