REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny kanal editörü türkçe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny kanal editörü türkçe

sunny kanal editörü türkçe
    forumda bulamadığım için ekledim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu programı kuramıyorum
    MS-DOS ile Microsoft Windows uygulamalarını çalıştırmak için uygun değil. diyor ne yapmalıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu programı kuramıyorum
    MS-DOS ile Microsoft Windows uygulamalarını çalıştırmak için uygun değil. diyor ne yapmalıyım?
    ne yapmalıyım bana bir cevap verecek yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne yapmalıyım bana bir cevap verecek yok mu?
    Bu programı yuklediniz mi?Ondadamı aynısı oluyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Compont "comdlg32.ocx" or one of its dependencies not correctly registered: afile is missin or invalid

Şimdi de bu yazıyor adaşım, acaba sorun ne olabilir.

Önce yukarıdaki kanal editörünü yüklemeye çalıştım,
    "MS-DOS ile Microsoft Windows uygulamalarını çalıştırmak için uygun değil." yazdı.
    Şimdide bu sorunla karşılaştım, yine de kaale alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Compont "comdlg32.ocx" or one of its dependencies not correctly registered: afile is missin or invalid

Şimdi de bu yazıyor adaşım, acaba sorun ne olabilir.

Önce yukarıdaki kanal editörünü yüklemeye çalıştım,
    "MS-DOS ile Microsoft Windows uygulamalarını çalıştırmak için uygun değil." yazdı.
    Şimdide bu sorunla karşılaştım, yine de kaale alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
    bana kalırsa sen bilgisayarına format çek en iyisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

program normal arkadaşım bilgisayrında bir problem var galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 7010dz

ben uyduma hazır kanal listesi atmayı denedim.Ondan sonra uydum çalışmıyooo..Bana yardımcı olabilirmisiniz..Acil cevap için msn adresim:[email protected] teşekkürler..Bide sunny hazır liste progrmını nerden bulabilirim..Nasıl yüklerim.Teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sana yardımcı olabilmemiz için arızayı biraz daha açıklayabilirmisin.örneğin ekranda 888 miyazıyo veya tek noktamı var ....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri