Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: PLUS ( INF SERISI ) - X PLUS SERI'si TUM SORU ve SORUN'rin COZUMU BU TOPİKTE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PLUS ( INF SERISI ) - X PLUS SERI'si TUM SORU ve SORUN'rin COZUMU BU TOPİKTE

Evet arkadaşlar başliktakı konumuz NEXT YE - PLUS SERISI INF 217 YAZILIM ATMA işlemi aşagida yazılıdır bılgılerınıze

DIKKAT !!!
    CIHAZINIZIN YAZILIM BAŞHARFLERI EYER INF ile BAŞLİYORSA YUKLEYIN BU YAZILIMLARI KESIN ve KESIN OLARAK NEXT YE - X PLUS SERISI CIHAZLARA UYGULAMAYIN AKSI TAKTIRDE CIHAZINIZIN FLASH'ı ZARAR GORUR BENDEN SÖYLEMESI

1 - NEXT cıhazlarına aıt olan IS_Link11B_User Loaderını acın.

2 - NEXT Cıhazınızı STB konumuna getırın.

3 - NEXT Cıhazınıza yazılım kablosunu takın bı ucunuda bılgısayara.

4 - NEXT Cıhazına aıt olan IS_Link11B_User Loaderı ıle konnek kurun ve loaderderin alt kismında cıhazınızın bılgılerını görun.

5 - NEXT Cıhazına aıt olan IS_Link11B_User Loaderın uzerınde bulunan UP yazısı ve kalem resmı olan ıkondan INF SERISI ıcın olan YSM3_BootMake_0030 dosyasını cagırın ve yukleyın yuklendıkten sonra cıhazın dısıplayında END yazısı gorunur

6 - Cıhazın uzerındekı anaktarı veya fişini cekın takın tekrardan dısıplayda END yazısı göruncek

7 - Cıhazınızda 2 cı kez anaktarı veya fişi takarken cıhazın uzerınde bulunan kanal yukarı tuşuna basılı vazıyette tutun dısıplayınızda 0030 görunce kanal yukarı tuşunu basmayı bırakın

8 - Şimdi NEXT Cihazina ait olan IS_Link11B_User Loaderınde bulunana yanan sarı ampule basın ve cıhazınıza uyan yazılımı cagırın ve yukleme bıtınceye kadar bekleyın.

DİKKAT !!!
    ARKADAŞLAR TEKRARLİYORUM SAKIN YAZNLIŞ YAZILIMI
    CAGİRMAYIN AKSI TAKTIRDE CIHAZINIZIN FLASH'na ZARAR
    VERIRSINIZ BENDEN SÖYLEMESI

9-
    DİKKAT !!!
    ARKADAŞLAR YAZILIM BİTİNCEYE KADAR HIÇBİRŞEYE DOKUNMAYIN
    AKSI TAKTIRDE CIHAZINIZIN FLASH'na ZARAR VERIRSINIZ BENDEN SÖYLEMESI

10 - Yazılım bıttıkten sonra cıhazınızın DISIPLAYINDA END yazısı cıkınca yazılım yuklemesı bıtmiş demektir cıhazınızı kapatın anaktardan ve arkasından loaderı kapatın.

11 - Şimdi cihazinizi acin TV' ye takın cıhazın ayarlarını yapın ve keyfını cıkartın

DIKKAT !!!
    DOSYALARI BILGISAYARINIZA INDIRIRKEN HEDEFI FARKLI KAYDET KONUMUNDA INDIRIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acemi arkadaşlar için çok güzel bir anlatım olmuş..........teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bizde 2000 xcı plus var en son yazılımı yükledim sinyal sorunu var hotbırdde az kanal geliyo ne yapmam lazım acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
    usta bizde 2000 xcı plus var en son yazılımı yükledim sinyal sorunu var hotbırdde az kanal geliyo ne yapmam lazım acil yardım
    bunun yazılımla alakası olamaz bence .özellikle bu serilerde bence siz lnb ayarları ile oynayınız malum next 2000 serisin eyazılım atınca listeler siliniyor arama yaparken lnb ayalarının 9750-10600 olmasına dikkat ediniz ve disecg ayarlarında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
    Yazılımı attıkdan sonra cihazına reset at.yeniden tarama yaptır.tarama yaptırırken netword aramayı açık yap.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri