REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: dreambox 500s kanal arama menüsü yok?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 500s kanal arama menüsü yok?

Merhaba saygı değer arkadaşlar bugün bir müşterim bana 500s eski bir cihaz getirdi ve sadece TÜRKSAT üzerinden kullanmak istediğini söyledi. cihaz ilk geldiyinde açmıyordu, cihaza yazılım attım, açtı ftp'den bağlanmaya başladı bile bende sadece TÜRKSAT hazır kanal listesi atıp kanalları yokladım sinyal yok, dayzek ayarlarına bakıyım dedim, uydu arama yaptırıyım dedim ama gel görki cihaz menüsü içinde maalesef uydu arama veya lnb yapılanmdırma menüsü yok, evet yanlış okumadınız yok. servis düzenlemede sadece buketleri düzenle var uzman kurulumda uydu ayarı ile ilgili hiç bir şey yok, nasıl olacak bu ya iki saattir cihazla uğraşıp duruyorum, olmadı olmadı fikri olan birisi yardımcı olursa vallahi az bii nefes alırım ya.. menü aramaktan başım döndü ya.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adaptörünü tamir et veya ddeğiştir sorun çözülecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hazır liste kullanma yeniden taratabiliyorsan yeniden tarat bence
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan usta bana mesaj yazmak için zaman ayırdığına çok teşekkür ederim. flashını kaç kere sildim yeniden yükledim, bir kaç farklı imaj değiştirdim olmadı, son olarak başka bir adaptör deneyim dedim, yeni adaptör kullanınca sorun kalmadı şimdi uydu araması yaptırıyorum, sıkıntı yok. ilgine çok teşekkür ederim.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri