Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: taş örenin olmadığı bir türkiye istiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 taş örenin olmadığı bir türkiye istiyoruz

ewt arkadaşlar forum üyeleri vede forum yetkilileri artık bundan sonra taş örenin olmadığı işçi sınıfının ezilmediği bir türkiye istiyoruz A partisi dedik oy verdik B partisi dedik oy verdik yine hiç bir şey değişmedi hiç biri işçi sınıfını düşünmedi kendi cebini dolduran alt tabaka olanın halinden hiç anlamadı bu yazımda biraz sitemkar davranmış olabilirim ama doğruları göstermenin yazmanın zamanı geldi hangi partiden olursanız olun kaldığınız birifinglerde toplantılarda toplumun bu çok önemli sorununu dile getirmekten çekinmeyin futbol takımı gibi parti tutarsak hiç bir yere gelemeyiz bize vaaz verenlere açıp ağzımızı dinlersek kendi sorunlarımızla kendi başımıza kalmış oluruz lütfen bu yazdıklarıma sizde destek verin türkiyenin bu önemli sorununu çözülmesi gerek herkese saygılar
    Konu uzmanuyducu tarafından (01-06-2015 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede takım tutar gibi parti tutuyorlar o yüzden bizim halkımızdan fazla birşey beklemeyin nede olsa heryer güllik gülistanlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ewt arkadaşlar forum üyeleri vede forum yetkilileri artık bundan sonra taş örenin olmadığı işçi sınıfının ezilmediği bir türkiye istiyoruz A partisi dedik oy verdik B partisi dedik oy verdik yine hiç bir şey değişmedi hiç biri işçi sınıfını düşünmedi kendi cebini dolduran alt tabaka olanın halinden hiç anlamadı bu yazımda biraz sitemkar davranmış olabilirim ama doğruları göstermenin yazmanın zamanı geldi hangi partiden olursanız olun kaldığınız birifinglerde toplantılarda toplumun bu çok önemli sorununu dile getirmekten çekinmeyin futbol takımı gibi parti tutarsak hiç bir yere gelemeyiz bize vaaz verenlere açıp ağzımızı dinlersek kendi sorunlarımızla kendi başımıza kalmış oluruz lütfen bu yazdıklarıma sizde destek verin türkiyenin bu önemli sorununu çözülmesi gerek herkese saygılar
    bu ülkede taş örende olsun simit satanda inşaatta çivi çakanda olsun arkadaşım fakat bu işleri yapan adamlar akşam olup evine giderken bir alman bir amerikalı veya bir ingiliz edesıyla huzuruyla gitsin...onuniçin sabahlar tereddütsüz olsun...olmalıda.
    bugünkü halimizden memnunmuyuz...hayır..kimsede memnun olamaz..olmamalıda...fakat bundan 15-20 hele hele 30 yıl öncesiyle hiç kıyaslanamayacak yerdeyiz...gelir olarak,konfor olarak,tüketim ve lüks olarak....bu söylediklerimi 1990 ve sonrası doğanlar hiç bilmez hiç anlamaz..çünki 2000 ve öncesini hiç yaşamamıştır...
    kendimi bildim bileli bu ülkede yaşayan insanlar hep kötünün iyisi deyip kendini tesellietmiştir,bu kötünün iyisi alışkanlığı yanlız siyasi bakışında deyil araba alırkende ayağına pabuç bakerkende bu hep böyle olmuştur..bende bu toplumun bir ferdi olduğuma göre kötünün iyisi diyeceğim...darısı diğer kötülerin başına....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ülkede takım tutar gibi parti tutuyorlar o yüzden bizim halkımızdan fazla birşey beklemeyin nede olsa heryer güllik gülistanlık
    dededen kalma bir miras...ata yolunda gitmeye bayılırız....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tarafsız bir anket yaptık 1111 kişi net oy vermiş hile hurda yok ben yoruma açmayı isterdim anketi ama mutlaka 5 ci postta parti taraftarları cıkıyor bir sürü hakaret derecesinde yorumlar yapıyorlar.

Bu sitede cok arkadaşı kaybettik sırf bu siyasi parti olaylarından ötürü a partisinin yaptıgı bana uymaz b partisine verebilirim a partisi kazanırsada saygı duymak lazım ama bizim ülkemizde bunlar malesef olmuyor

Şu sitede ne zaman bir konu açsak sonu kapanıp gidiyor herkesin özgürce kendini ifade edebilen düşüncelerini almak isterim şahsen ama nereye ya cok zorki bunu 80 milyonda görmek imkansız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

efendim benim kızdığım nokta bir seçim yaklaştığı zaman seçilmek isteyen bir sürü vaatlar veriyor işte bizlerinde tam konuşma vakti bu zaman ben bunu yapacam şunu yapacam değil bizim sorunlarımız zaten belli e o halde o sorunları halledelimki yılların sonu gelmeyen sonra yenilerine bakalım ben bakıyorum görüyorum seçilmek isteyen şunu yapacam bunu yapacam diye paso bağırıyo yaaa sen boşver yapacaklarını asıl yapman gerekenleri önce senin gözün görsün mevcut sorunları ortadan kaldır bir kere benim deyinmek istediğim bu bir işçi işe girecek sanki kimbilir neymiş gibide arada çıkarcılar var sebeplenmek isteyen ve bu durum devletin bir kurumu tarafından sağlanıyor ne acı ki bunu yapanda işçi bulma kurumu devletin kurumu ben bu kadarınada pes diyorum utanmadan oy isteyenlerede onları allaha havale ediyorum
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaşam koşulları dünyanın her yerinde hemen hemen aynıdır, dünyanın her yerinde parti var, seçim var, delege, üye vs vs var. ama gerçek şuki yönetim dendiyi zaman, örneğin ülkemizi farzedelim, yönetimin başında her kim varsa, milletinin yaşam standardını ekonomik açıdan vatandaşın leyhine işleyecek bir yaşam biçimi yaratmalıdır. ama maalesef bugüne kadar kimler gelip gittiyse, hiç biri ne ülkenin nede ülke yaşayanı için, kendi şahsi ceplerini ve yandaşlarının ceplerini doldurmak çalıp çırpmak dışında hiç bir şey yapmamıştır, bunun tam zıttını yapıyorlar, ülkeyi satıyor, vatandaşın yaşam hakkını özgürlük hakkını elinden alıp, sefil bir yaşama yitiyorlar. bakınız, ülkemizde her insanın aylık telefon elektrik su internet kısacası resmi fatura tutarı 500 ile 1000 tl arasıdır. emeklilk ücreti maximum 1500tl, bir emekli ortalam 1000 tl ile nasıl yaşayabilir. şimdiye kadar hep milattan önce var olan kanunlarla yaşadık yeter artık, ve artık yeni kanunlar yeni yasalar düzenleme zamanı geldi geçti bile diyorum. Değişim nasıl olur halk duyarlı kültürlü bilgili olup, neyin ne olduğunu ne istediğini anladığı zaman çok şey değişir. her birey bir parti yolunda koşuyor, peki partililer kazandıklarında kimi düşünüyor, hiç kimseyi. maalesef kültürün olmadığı her yerde sömürme olacaktır. artık hiç kimse kürsüye çıkıpta biz belgelerle geldik şöyle olmuş böyle olmuş demesini istemiyorum. her iki partide kürsüye çıktıklarında yine birbirlerini eleştirmelerinide istemiyorum. her parti lideri hepsi bir araya gelip yaşam hakkımızı daha üst düzeye taşımak için fikir alış verişlerinde bulunacakarına, dil din ırk ayırımı ve bu tür konuları hiç bir şekilde konuşmayacaklarına dair bilgi sahibi olmalılar, kürsüye kuranı Kerim'i alet etmeden doğru dürüst insancıl yaklaşımla ülke ve vatandaş yararına çalışmalılar. maaşlarına gelince tekrar gözden geçirilmeli, TBMM resmi faturaları neden bütçeden ödensin? kendi maaşalarından ödensin. son olarakta bakanlıklar gözden geçirilip bazılarını devlet bütçesinden ayırmanın zamanı geldi, , bunuda başarmak için okullara ve çalışkan çocuklarımıza yol açmalıyız. baskıyla hiç bir yere varılmaz, sadece beyin körlenir. selametle arkadaşlar.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri