Beþiktaþ'ýn Bayer Leverkusen karþýsýndaki en büyük kozu olacak Ricardinho, özel açýklamalarda bulundu. Brezilya Milli Takým'ý ile 2006 Dünya Kupasý'nda yer alan Ricardinho, "Yeniden Almanya'yý görecek olmak güzel. Brezilya olarak þampiyonluðu çok istiyorduk ama baþaramadýk. Fakat oradaki havayý solumak güzeldi" dedi. Bayer Leverkusen maçýna da deðinen Brezilyalý futbolcu, son haftalarda daha iyi oynamaya baþladýk. Takým olarak birbirimizi tanýmaya ve anlamaya baþladýk. Kiþilerin önemli olmadýðýný söylemiþtim. Dün ben ön plana çýktým, yarýn Nobre çýkabilir. Ben takým futbolu olarak yükselmeyi ve alkýþlanmýyý daha doðru buluyorum. Ayrýca Nobre'nin bu maçta iyi bir çýkýþ yakalayacaðýna ve gol ya da goller de atacaðýna inanýyorum" diye konuþtu.
Sahaya kazanmak için çýkacaklarýný belirten Ricardinho þunlarý söyledi: "Çok kontrollü oynamamýz gereken bir maç. Top daha çok biz de olursa kontrolü de kaybetmeyiz. Rakibe de boþ alan býrakmamalýyýz. Bir de ilk yarým saatte bir gol bulursak, turu rahat geçeceðimizi düþünüyorum. Avrupa'da Beþiktaþ'ýn yoluna devam etmesini takým olarak hepimiz istiyoruz." Brezilyalý futbolcu, "Bu maçta gol atacak mýsýn" sorusuna da "Bize yetecek skoru almamýz beni gol atmaktan daha çok mutlu eder" yanýtýný verdi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri