Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: HDP Barajı size göre aşacak mı?

Katılımcı sayısı
238. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

    100 42.02%
  • Hayır

    120 50.42%
  • Kararsızım

    18 7.56%
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: HDP Barajı size göre aşacak mı?

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart HDP Barajı size göre aşacak mı?

    Seçimlerin en çok konuşulan konusu HDP nin barajı aşıp aşmaması. Ankete oy ve sadece bu parti ile ilgili yorumları bekliyoruz lütfen diğer parti isimleri ve siyasi polemiklere tartışmaya girmeden anketimizi sürdürelim Anketimiz Cumartesi gecesine kadar sürecektir

    Dikkat !!! Siyasi polemik ve taraf tutar gibi parti mesajları yazanların mesajları silinecektir.
    Konu Editor tarafından (03-06-2015 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    "TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE" olmaması gereken bir örgütün parti sıfatıyla "TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE" girmesi başlı başınca ayrı bir konu, adi'ce çıkarlar uğruna
    demokrasi yalanıyla insanların hayatını karartacak iç huzuru kökünden ortadan kaldıracak bir adımdan başka birşey olmadı bu. Adına önce "açılım" sonra "çözüm süreci" dedikleri süreç. "DTP, BDP ve şimdi de HDP" istedikleri kadar sıfat değiştirsinler MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Kadar KARAKTERLİ OLAMAZLAR ! Değil Seçim Barajı doğu anadoludaki Sultansuyu Barajını bile geçemez bunlar. olur da eğer geçerlerse eğer bu durumda TÜRKİYE CUMHURİYETİ' nin satışının resmen ilanı olmuş olur.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı system3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değil Seçim Barajı doğu anadoludaki Sultansuyu Barajını bile geçemez bunlar. olur da eğer geçerlerse eğer bu durumda TÜRKİYE CUMHURİYETİ' nin satışının resmen ilanı olmuş olur.
    Yukarıdaki cümlede kelimeleri cımbızla seçip alay konusu etmemeleri için açıklık getiriyorum;

    Eğer seçim barajını geçerlerse TÜRKİYE CUMHURİYETİ' nin satışının resmen ilanı olmuş olur. demek istedim.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu parti ile uzak yakın ilgim olmadığı gibi sempatim de yoktur.Fakat HDP,engelleri ve engellemeleri aslanlar gibi aşarak meclise girecektir,durum onu gösteriyor.

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    hayır barajı aşamaz hemde aşmasın

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    TC ilke kanun ve yasalarına, Laik Türkiye Cumhuriyeti vatana ve millete sahip çıkacaksa, ve hiç bir şekilde dil din ırk ayırımı yapmıyacaksa, gelsinler. ve umuyorumki barajı aşarlar.
    LEBEN ?

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Ben kararsız kaldım geçebilirde geçmeyebilirde turkiye açısından barajı geçerse tek iktidar dönemi kapanması açısından daha iyi olacak sanırım hiç değilse herkes kendine çeki düzen verir diye düşünüyorum

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    hdp'nin barajı geçme ihtimalı yüksek, gençlerin bir çoğu şu an hdp ile beraber çalışıyorlar. muhtemelen bu seçimlerde tek parti iktidar olamayacak akp ile chp arasında muhtemelen fark olarak çok küçük bir oran yani maximal 100/5 gibi bir oranla ikisinden biri daha yüksek oy alacak. seçim gecesi her şey belli olacak, bir bakarsınız yine tek parti akp alır, alırsada sürpriz olacak. hem ülke hemde vatandaş için allah hayırlısını nasip eylesin.
    LEBEN ?

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    hdp barajı aşmaz hemde aşmasın gerek yok aşmaya

  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    ”Kürtler, sonuç ne olursa olsun kazanç elde edeceklerini düşünüyor. Yüzde 10 barajını aşmak ve mecliste 70‘den fazla sandalye elde etmek HDP için büyük başarı olur. Eğer kaybederler ve mecliste temsil hakkı elde edemezlerse Kürtler arasında sosyal hareketlilik başlatacaklar ve tüm dünyanın Kürtler’in Türkiye’den ayrılmasını tanımasını sağlayacaklar.”

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •