Bursaspor Teknik Direktörü Þenol Güneþ, yeþil-beyazlý kulübün kendisine tahsis ettiði arabayý iade ederek Bursa’ya veda etti. Kulüp Baþkaný Recep Bölükbaþý, konu hakkýnda yorum yapmayacaðýný, konuþmak için erken olduðunu söyledi.
Önceki akþam oynanan maçta Türkiye Kupasý’ný Galatasaray’a kaptýrmanýn üzüntüsünü yaþayan yeþil beyazlý camiada Þenol Güneþ þoku yaþandý. Bursaspor’la olan sözleþmesi sona eren teknik direktör Þenol Güneþ, Bursa’dan ayrýldý.
Güneþ’in, sabah saatlerinde Baþkan Recep Bölükbaþý ile yaptýðý görüþmenin ardýndan eþyalarýný topladýðý, kulübün kendisine tahsis ettiði aracý da iade ederek Bursa’dan ayrýldýðý öðrenildi. Güneþ’in, Þampiyonlar Ligi finalini izleyeceði, daha sonra tatil yapacaðý belirtildi.
BÖLÜKBAÞI: YORUM YAPMAYACAÐIM
Teknik direktör Þenol Güneþ'in ayrýldýðý haberinin spor internet sitelerine ve sosyal medyaya düþmesinin ardýndan Cihan Haber Ajansý muhabirinin görüþüne baþvurduðu Bursaspor Kulüp Baþkaný Recep Bölükbaþý ise açýklama yapmak istemedi.
Cihan Haber Ajansý muhabirinin Þenol Gneþ'in ayrýlýp ayrýlmadýðý ile ilgili sorusu üzerine, konu hakkýnda yorum yapmaktan kaçýndý. Baþkan Bölükbaþý, "Þimdilik yorum yapmayacaðým." derken, konuþmak için erken olduðunu ve biraz beklemeleri gerektiðini ifade etti.


Teþekkur:
Beðeni: 


Alýntý

Yer imleri