Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Enigma2 ye geçiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Enigma2 ye geçiþ

Forumlarda tarif edildiði gibi goldmaster sparkta enigma2ye geçiþ için gerekenleri yapýyorum ama makine ön panelinde load yazýsýyla bekliyor uydu açýlmýyor acaba içinde enigma2 zaten yüklü deðil mi yüklemem mi lazým ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý h1k1n Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Forumlarda tarif edildiði gibi goldmaster sparkta enigma2ye geçiþ için gerekenleri yapýyorum ama makine ön panelinde load yazýsýyla bekliyor uydu açýlmýyor acaba içinde enigma2 zaten yüklü deðil mi yüklemem mi lazým ?
    ilk önce imaj yuklemen lazým openpli .hyperoýn .openatv gýbý backupda olur ondan sonra bahsetýnýz adýmlarý deneyýnýz acýlýr gayette sorunsuz temýz calýsýr ben openar kullanýyorum sorunsuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý martiin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ilk önce imaj yuklemen lazým openpli .hyperoýn .openatv gýbý backupda olur ondan sonra bahsetýnýz adýmlarý deneyýnýz acýlýr gayette sorunsuz temýz calýsýr ben openar kullanýyorum sorunsuz
    teþekkür ederim dediðiniz gibi yaptým çözdüm biraz olayý þimdi hangi image yükleyim diye düþünüyorum ? dediðiniz gibi openarp deniycem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri