REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Seçim 2015 Sonuçları ilgili tüm yorumlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hiçbirisi koalisyon kuramaz. Kursada yakın zamanda erken seçim olur.
    Hiçbiride 5 para etmez.

ALLAH ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARINA SABIR VERSİN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersat in anketinden ne çikmisti en sononu belirtmemissiniz vatana millete hayirli olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKP ben yokum derse şimdi ne olacak CHP-MHP-HDP mi hükümeti kuracak.

HDP liler emanet oylardan bahsediyor. Emanetçiler kim acaba neye oy vediklerini biliyorlarmı yada bir partiyi devirmek için kime destek oldular.

CHP liler acıklama yapıyor AKP yi devirdik diyorlar ama oy oranları 26 yı bile bulmadı acaba baştaki zat istifa edecekmi yada devirdik derken kimle neyi devirdiler

MHP nin oy oranı tamamen hüsran millet vekili sayısı nerdeyse HDP ile aynı bu vekil oranına göre MHP ne yapacak git gide kötüye gidiyor eğer bu şekidle giderse saadet yada diğerleri gibi tarihemi gömülecek

AKP acaba ne yapacak ben yokum deyip muhalefet olmayı kabul edip Türk halkına alın size koalisyon bakın bakalım ne olacak eski günlerde ne yaşadıysanız aynısını yaşayın diye köşeye cekilip izleyecekmi.

Şimdi aklımda hep bur sorular var ama hepsinin sonucuna bakıyorum varmı kendim için işe yarayan bir şey yok başa gelenlerrin hepsi ilk önce kendileri için bişiler yapacaklar.

Müllet vekili maaşlarında hiç kimsenin sesi cımıyorsa bu işlerdende fazla ümit beklemek gerekiyor.

Bakalım sürekli istikrarmı yoksa değişiklikmi türkiye açısından iyi olacak. hayırslı

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayirlisi ne ise o olsun ben akp devam etmesini isderdim tek basina

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım yarın sayın cumhurbaşkanı neyi açacak!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye Geneli: 95,888 %

AK Parti:40,64 %
    CHP:25,36 %
    MHP:16,60 %
    HDP:12,72 %

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Vallahi dostlar bu seçimler forum anketinde olduğu gibi BAŞKANLIK SİSTEMİ oylandı türk halkı başkanlık sistemini rafa kaldırmayı bırakın morga kaldırdı haa bu meclis grafiğinden hükümet çıkmaz en akıllı hükümüet yolu AKP ve MHP koalisyonu olur görüşündeyim mhp aksi bir hükümetlerin kurulmasını türkiyenin bütünlüğü açısından kesinlikle yanaşmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hükümet çöktü ama hala birinciyiz biz kazandık birinci yine ak partidir diyor. davamıza yılmadan devam edeceğiz diyor.

1: Oy Oranlarına Bakarsak Evet Millet Vekili Sayısı Düşsede Yine Birinci Ama Tek Başına Hükümet Kuramıyor Bu Durumda Koalisyon Olmak Zorunda Ancak HDP ve MHP AKP ile Koalisyon Hükümeti Kurmayız Diyor Bu Durumda Davutoğlunun İstifa Etmesi Gerekir ve Yeni Koalisyon Hükümetini Kurmak Kılıçdaroğluna Kalacak Gibi Görünüyor.

2: Hala Dini Kullanarak Çalmaya Devam Edeceklerini Üstüne Basa Basa Söylüyor. Çok Yazık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı system3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hükümet çöktü ama hala birinciyiz biz kazandık birinci yine ak partidir diyor. davamıza yılmadan devam edeceğiz diyor.

1: Oy Oranlarına Bakarsak Evet Millet Vekili Sayısı Düşsede Yine Birinci Ama Tek Başına Hükümet Kuramıyor Bu Durumda Koalisyon Olmak Zorunda Ancak HDP ve MHP AKP ile Koalisyon Hükümeti Kurmayız Diyor Bu Durumda Davutoğlunun İstifa Etmesi Gerekir ve Yeni Koalisyon Hükümetini Kurmak Kılıçdaroğluna Kalacak Gibi Görünüyor.

2: Hala Dini Kullanarak Çalmaya Devam Edeceklerini Üstüne Basa Basa Söylüyor. Çok Yazık.
    Başbakan tek başına iktidar olamazsak istifa ederim demişti yanlışmıı hatrlıyorum ? valla başbakan cıktı boş konuşma yaptı bana görede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başbakan tek başına iktidar olamazsak istifa ederim demişti yanlışmıı hatrlıyorum ? valla başbakan cıktı boş konuşma yaptı bana görede
    Aynen Öyle Hocam Sanırım Abisinden İzin Alamamış Heralde

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri