bunların hiçbirisi koalisyon kuramaz. Kursada yakın zamanda erken seçim olur.
Hiçbiride 5 para etmez.
ALLAH ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARINA SABIR VERSİN.
bunların hiçbirisi koalisyon kuramaz. Kursada yakın zamanda erken seçim olur.
Hiçbiride 5 para etmez.
ALLAH ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARINA SABIR VERSİN.
supersat in anketinden ne çikmisti en sononu belirtmemissiniz vatana millete hayirli olsun
AKP ben yokum derse şimdi ne olacak CHP-MHP-HDP mi hükümeti kuracak.
HDP liler emanet oylardan bahsediyor. Emanetçiler kim acaba neye oy vediklerini biliyorlarmı yada bir partiyi devirmek için kime destek oldular.
CHP liler acıklama yapıyor AKP yi devirdik diyorlar ama oy oranları 26 yı bile bulmadı acaba baştaki zat istifa edecekmi yada devirdik derken kimle neyi devirdiler
MHP nin oy oranı tamamen hüsran millet vekili sayısı nerdeyse HDP ile aynı bu vekil oranına göre MHP ne yapacak git gide kötüye gidiyor eğer bu şekidle giderse saadet yada diğerleri gibi tarihemi gömülecek
AKP acaba ne yapacak ben yokum deyip muhalefet olmayı kabul edip Türk halkına alın size koalisyon bakın bakalım ne olacak eski günlerde ne yaşadıysanız aynısını yaşayın diye köşeye cekilip izleyecekmi.
Şimdi aklımda hep bur sorular var ama hepsinin sonucuna bakıyorum varmı kendim için işe yarayan bir şey yok başa gelenlerrin hepsi ilk önce kendileri için bişiler yapacaklar.
Müllet vekili maaşlarında hiç kimsenin sesi cımıyorsa bu işlerdende fazla ümit beklemek gerekiyor.
Bakalım sürekli istikrarmı yoksa değişiklikmi türkiye açısından iyi olacak. hayırslı
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Hayirlisi ne ise o olsun ben akp devam etmesini isderdim tek basina
bakalım yarın sayın cumhurbaşkanı neyi açacak!
Türkiye Geneli: 95,888 %
AK Parti:40,64 %
CHP:25,36 %
MHP:16,60 %
HDP:12,72 %
Vallahi dostlar bu seçimler forum anketinde olduğu gibi BAŞKANLIK SİSTEMİ oylandı türk halkı başkanlık sistemini rafa kaldırmayı bırakın morga kaldırdı haa bu meclis grafiğinden hükümet çıkmaz en akıllı hükümüet yolu AKP ve MHP koalisyonu olur görüşündeyim mhp aksi bir hükümetlerin kurulmasını türkiyenin bütünlüğü açısından kesinlikle yanaşmaz![]()
hükümet çöktü ama hala birinciyiz biz kazandık birinci yine ak partidir diyor. davamıza yılmadan devam edeceğiz diyor.
1: Oy Oranlarına Bakarsak Evet Millet Vekili Sayısı Düşsede Yine Birinci Ama Tek Başına Hükümet Kuramıyor Bu Durumda Koalisyon Olmak Zorunda Ancak HDP ve MHP AKP ile Koalisyon Hükümeti Kurmayız Diyor Bu Durumda Davutoğlunun İstifa Etmesi Gerekir ve Yeni Koalisyon Hükümetini Kurmak Kılıçdaroğluna Kalacak Gibi Görünüyor.
2: Hala Dini Kullanarak Çalmaya Devam Edeceklerini Üstüne Basa Basa Söylüyor. Çok Yazık.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri