REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Seçim 2015 Sonuçları ilgili tüm yorumlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu seçimden en büyük zaferi kazanan DEMOGRASİ olmuştur ben kazanan hiç bir parti görmüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı system3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen Öyle Hocam Sanırım Abisinden İzin Alamamış Heralde
    Abisini bilmiyorum sadece şunu diyebilirim eşbaşkanı gibi mitinglerde oy isteyen cumhurbaşkanı vardı gerçekten böyle birşey dunya üzerinden görülmemiştir.

Ben tayyib erdogana saygı duyarak şunu diyorum madem kendi partisi oy düşecegini biliyordu nedne cumhur olduki başbakan kalabilirdi sonucta bir tane akp den aday cıkarırdı herkes cumhura böyle nefretle bakmazdı abdullah gül zamanlarını hatırlayın sayın güle böyle nefretle bakan bu kadar kimse yoktu hatta bahceli bile abullah gule teklif etmişti catı adaylıgını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başbakan Davutoğlu: 8 Haziran'da İktidar Olamazsam İstifa Ederim

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Partisinin Hatay mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "8 Haziran sabah iktidar olamazsak istifa ederim" açıklamasında bulunmuştu.

7 Haziran genel seçimlerinin sonuçları büyük oranda belli oldu. Şuanki sonuçlara göre %40 civarında oyu bulunan AKP tek başına iktidar olamıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Hatay'da yaptığı mitingde AKP'nin iktidarı sürdürememesi durumunda istifa edeceğini söylemişti.

Konuşmasında İngiltere’de yapılan seçimleri ve kaybeden muhalefet parti liderlerinin istifa ettiğini hatırlatan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran’da çıkacak sonuçlarla başarısız olan liderleri istifaya çağırarak şu ifadelere yer vermişti:

"Demirtaş, Kılıçdaroğlu, Bahçeli ben hazırım mümkün değil ama seçimi kaybedersek ertesi gün bırakacağım. Siz bırakmaya hazır mısınız koltukları? 'Hataylılar şahit olsun. Bütün milletimin huzurundan meydan okuyorum. 8 Haziran Sabahı eğer AK Parti iktidarını devam ettiremez, en büyük parti olmaz seçimi kazanamazsa ben 8 Haziran günü istifa edeceğim.."

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKP+CHP+HDP Koalisyon yapsın biz mhp olarak ana muhalefet olrak razıyız gibi kelime kullandı sayın bahceli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AKP+CHP+HDP Koalisyon yapsın biz mhp olarak ana muhalefet olrak razıyız gibi kelime kullandı sayın bahceli
    Yani (4'lü Koalisyon) Büyük Koalisyona Evet Diyor ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı system3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yani (4'lü Koalisyon) Büyük Koalisyona Evet Diyor ;)
    4 lü koalisyon olsun bence herkes 1 dönem başbakanlık yapsın 4 sene bir seçim olmuyormu sonucta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bahçeli resti çekti erken seçim diyor erken seçim olursa bu kadar oyu alamaz bana göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 lü koalisyon olsun bence herkes 1 dönem başbakanlık yapsın 4 sene bir seçim olmuyormu sonucta
    Matematiksel ve Hukuksal Olarak Mümkün ve Eğer Parlementer Sisteme Dokunmadan (yani başkanlık sistemine yönelmezlerse) Anayasa da Köklü Değişiklikler Yaparlarsa Evet 4 Yıl Boyunca Küçük Sorunları da Çözdüklerinde İlerleyebilir. Ancak Yasalarda Büyük Değişikliklerin Olması Şart !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Arada HDP Sanırım Bu Defa Samimi Gibi Görünüyor Ama Her Ne Olursa Olsun Ne Kadar Samimi Olursa Olsun Benim Oyumu ASLA ALAMAYACAK ! Çevremde Tanıdığım Bir Çok İnsan Barajı Aşsınlar AKP İktidarı Yıkılsın Diye Oyunu HDP 'ye Verdiler Bana Göre Hepsi Bu Ülkeye İhanet Etti HDP 'ye Verilen Oyların Hepsi CHP' ye Verilseydi Şuanda CHP Tek Başına İktidardı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye meydanlarda birbirlerine küfürler eden siyasetçilerin sayesinde kamplaşmaya ve aşırı milliyetçiliğe yelken açtı, ilk defa oy kullanan üç miyona yakın gencin oyu hdp ve mhp de toplandı Allah sonumuzu hayır etsin. bu noktada üzüldüğüm tek kişi davutoğlu oldu yazık etti kendine. bütün mitinglerinde diğerini geçmek ve kendini ispatlamak için bağırarak konuşmaya çalıştı ama bağırmak ona hiç yakışmadı. koalisyon senaryosunda ise akp-chp çıkıyor büyük ihtimalle.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri