Sitemiz uydu forum sitesi biliyorsunuz 10 yýla yakýndýrda hizmet veriyor acýý tatlý gunlermiz oldu bu cercevede hem muhabbet etmek hemde unutamadýgýnýýz uydu kanallarý vs onlarý yazarsak hem nostalji olur hemde hoþ muhabbet olur
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Sitemiz uydu forum sitesi biliyorsunuz 10 yýla yakýndýrda hizmet veriyor acýý tatlý gunlermiz oldu bu cercevede hem muhabbet etmek hemde unutamadýgýnýýz uydu kanallarý vs onlarý yazarsak hem nostalji olur hemde hoþ muhabbet olur
Ýlk yorum benden gelsin analog zamanlarý 1995 li yýllarda 10 derecede SCT vardý gece 1 e kadar uydu resimi vardý kanalda alttan üsttan þifre en üstte 5 cm lik aralýkta yayýn gözukurdu nedir diye meraklanýp birþeyler görürmüyüz diye bekleyip durardým birde bulundugum cevrede 2000 li yýllarda 2 tane bir abi vardý ben frekans listesini bulamazken adamlar kartlarla falan yayýnlarý çözmeye calýsýrlardý . 90 cm antenle analog yayýndan neta uydu alýcýsý ile RTL bulmuþtum cok karlý gösteriyordu gece falan az düzeliyordu NE gunlerdi aklýma geldikçe yazarým
Unutamadaðým kanallar arasýnda Multývýsýon XXL Soft Olarakda Tele 5 Rtl9 Nt1 kanallarý vardý bide view kanallarý vardý tabi
bi de cine5 vardý gece kuþaðý teleon vardý gece kuþaðý galeri eskiden normal antende eurosportlar çýkardý discovery channel vardý rtl vardý bide bide lig tv kanalý vardý eski ýþýktv bunlar çýkayordu normal antende
1990 lý yýllarda belediye vericilerinden RTL-SAT1-PRO7 verilirdi bu kanallar nasýl yayýn yapýyordu entresan o zaman bu kanallar cok net bir þekilde veriliyordu 4-5 metre canak falan mý kuruyorlardý ne yapýyorlardý
Daha cok kanallar var aklým geldikçe yazarým hep unutamadýgýmýz 1998 li yýllarda turksat 1b uydusu vardý 31 derecede cogu kanal oradaydý ama o uydunun sinyal kalitesi azdý 90lýkla zor alýyordum ben o uyduyu
Herneyse ustad ben yatýyorum iyi geceler saygýlar
benim bildiðim SCT ve tv 1000 kanalý en eski aganigi naganini kanalý idi sct dediðiniz gibi 5 cm aralýk vardý acaba bir þey görülürmü diye bakýyorduk tv 1000 þifreleme sistemi farklý idi kart olmadan hiç bir þey görmek mümkün deðildi sadece boyalý bir ekran vardý
paylaþmak güzeldir
eskýden kanal 6 ve kara sýmsek vardý eský gunker guzeldý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri