Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Next Super Plus Sharing Yazýlýmlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Next Super Plus Sharing Yazýlýmlarý

Next Super Plus Sharing Yazýlýmlarý 13.12.2006 emeðe geçen arkadaþlara teþekkurler

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Konu Admin tarafýndan (18-01-2007 Saat 01:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok sağol teşekkürler emeği geçen herkese yürekten teşekkür...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam bu yazılımlar Y 2000 x cı plus lara olmuyor değilmi onlar için ayrı bir yazılımmı hazırlanacak....Saygılar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmetzen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam bu yazýlýmlar Y 2000 x cý plus lara olmuyor deðilmi onlar için ayrý bir yazýlýmmý hazýrlanacak....Saygýlar
    xcý pluslara olmaz .Super pluslara oluyor.Benimde fazla bilgim yok tf deki mach1 vermiþ yazýlýmý bende burada verdim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende önce super pluslara sonra 2000x pluslara çıkacak diye biliyorum o yüzden sordum saygılar...tekrar teşekkür..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

darısı biz sunnycilerin başına

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmetzen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende önce super pluslara sonra 2000x pluslara çýkacak diye biliyorum o yüzden sordum saygýlar...tekrar teþekkür..
    Yarýn next superplus cihazla tanýsacam Buradan gereken destegi veririm bu cihazlara konusunda .Yazýlýmý deneyelim de yarýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yarýn next superplus cihazla tanýsacam Buradan gereken destegi veririm bu cihazlara konusunda .Yazýlýmý deneyelim de yarýn
    inþallah olumlu olur ben olumsuz olacaðýný düþünmüyorum mach1 yaptýysa düzgündür fakat bunun için bir server ihtiyaç olacak mach1 ben server yapacaðým ve bana next cihazýn garanti belgesiyle next kullandýðýný ispatlayanlara vereceðim adresi diyordu bakalým ne olcak...Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam,tşk,sağolasın,sağlıcakla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nexte de geldi card sharing darısı sunnycilere emeğe geçen herkese teşekkürler

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri