ustad tekrar black hole kurup flasa sonra meboot kurup diğer imageleri meboota yuklersin.Vuplus konularının bizim forumda yeterince ilgi görmediğini biliyorum.Yine de benimle aynı sorunu yaşamış veya konuya vakıf bir dost çıkar diyerek konu açmak gereği duydum:
Cihazımda Blackhole-2.1.3 ve bunun üzerine kurulu 8 imaj vardı.Bu yazılımın meoboota sınırlı kurulum olanağı verdiği için,ben de OpenATV -5.0 yükledim.Bu imagenin eklentilerinde meoboot olmasına karşın kurulumunda Device manager>Usb format vizart gibi meoboot kurulumunu yönlendiren başlıklar olmadığı için vaz geçtim.Ben vaz geçtim,ama cihaz benimle aynı fikirde olmadığı için bir daha yeni yazılım yükleyemedim..
Fat 32 formatlı 4 adet usb bellekle 3usb girişini de denedim.Cihaz asla görmüyor.Velhasıl dostlar kurulu imajeye mahkum oldum.Başka bir deyişle "Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldum."
Farkeder mi bilmiyorum,ama cihaz UNO.Üç yıldır ilk kez böyle bir sorun yaşıyorum.Cihazda sinyal sorunu yok:4 uydu da son derece stabil.D-Smart modül sorunsuz.Serverde sorun yok.Hem HD hem de SD kanallar pırıl pırıl.
Cihazda yeni arazlar yaratmadan ne yapabilirim?..Lütfen çözüm önerilerinizi eksik etmeyin,zira çok bunaldım.Sevgiler,saygılar!...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri