Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: gnçtrkcll size karþý boþ deðil

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart gnçtrkcll size karþý boþ deðil

“Ben de boþ deðilim” diyen gnçtrkcll’lileri birbirinden güzel hediyeler bekliyor:

gnçtrkcll’den gelen SMS’lerde boþ yok

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll’in yaza özel hazýrladýðý sürpriz hediyelerle dolu kampanya 15 Haziran’da baþlýyor. gnçtrkcll’den gelen mesajlara, boþ deðilim' diyerek karþýlýk veren gençleri, tüm yazý dolu dolu geçirmelerini saðlayacak, birbirinden güzel armaðanlar bekliyor.

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, her zamanki gibi gençleri düþünmeye devam ediyor. gnçtrkcll, yaza özel hazýrladýðý kampanya kapsamýnda gönderdiði “gnçtrkcll sana yazýyor” konseptli mesajlarýna gençlerden “boþ deðilim” cevabýný bekliyor. “BOSDEGILIM” yazýp 2222’ye gönderen gnçtrkcll’lileri seyahatten motosiklete, akýllý telefon ve tabletlerden otomobile pek çok hediye bekliyor. gnçtrkcll’liler gönderdikleri “BOSDEGILIM” SMS’i ile internet ya da SMS paketlerinden birini kazanýrken, sürpriz hediyeler için çekiliþe katýlma fýrsatý yakalýyor.

gnçtrkcll’den gençlere Mini Cooper ve Amerika seyahati
    15 Haziran-15 Aðustos tarihleri arasýnda devam edecek kampanyaya katýlan her gnctrkcll’li mutlaka sürpriz bir hediye kazanacak. SMS’ler de boþ yok. Haftalýk 1GB internet, haftalýk 250MB internet, 3 ay geçerli hafta sonlarý hediye her yöne SMS ve haftalýk her yöne 1000SMS paketlerinden biri gnçtrkcll’lilerin oluyor. 20 Aðustos’ta yapýlacak çekiliþle ise gnçtrkcll’liler birbirinden güzel ve özel hediyeler kazanacaklar. Çekiliþ sonunda Mini Cooper, Vespa, 2 kiþilik Amerika seyahati, Microsoft Xbox One, iPhone 6, Samsung Galaxy S5, Turkcell T50, iPad Mini ve yurtiçi tek yön uçak bileti kazanan, þanslý gnçtrkcll’liler açýklanacak. Kazananlar 20 Aðustos sonrasý gnctrkcll.turkcell.com.tr adresinden duyurulacak.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benimde böyle bir þirketim olsa, bende vatandaþa bir sürü hediye daðýtýrdým, zaten vatandaþtan alýp vatandaþa veriyor, hade hayýrlýsý,,,,ama bana çýkmaz!...zira ben turkcell kullanmýyorum.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri