Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: GoldMaster 11000-20000-30000 Serisi 03-03-2006 Yazılımları( Dosya arayanlar için)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GoldMaster 11000-20000-30000 Serisi 03-03-2006 Yazılımları( Dosya arayanlar için)

03-03-2006 Tarihli Yazılımlar Eklendi...

TPS Ok
    TV Cabo Ok
    Mediapark Ok
    D+ ( Taquilla ) Ok
    Video-on-Demand ( Hispasat : 11811 H 27500 ) Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arşivden aldım bu yazılımları polsatları sorunsuz açması lazım bu yazılımlar zamanında sorunsuzdu arkadaşlar deneyin bilgi veriniz..

Mart 2006 tarihli. Yeni cıkan yazılımlarda acmıyor nisan yazılımlarında kısmen acılıyor dendi bu deneyin bakalım..
    Konu Admin tarafından (06-01-2007 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

garip olan kısmen açması ya tumu yada hıç biri izlenemeliydi çok garip bı olay saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    garip olan kısmen açması ya tumu yada hıç biri izlenemeliydi çok garip bı olay saygılar
    Bir deneyin bakalım bu yazılımları gecen sene mart ayında vermiştik tesaduf arşivde gezerken buldum msjı konu yaptım tum gm serisi var. Bu yazılımları yukledikten sonra kanal listesi degişebilir dikkatli olun arkadaşlar yazılımlar rom uzantılı çünki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee bizim model yokki deneyek inş açar bunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yükledim açılan kanal yok ayrıca kanal listesi de değişti ama yine de teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben yükledim açılan kanal yok ayrıca kanal listesi de değişti ama yine de teşekkürler
    hangi kanalları açmadı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Açılan kanal yok ise konu kapanmıştır arkadaşlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri