Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 11400 cım discovery yazılımı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 11400 cım discovery yazılımı ?

arkadaşalr forumunuza yeni üye oldum güzel bi foruma benziyor

teşekkürler.

sizden ricam eger elimdeki cihaza uygun discovery yazılımı mevcutsa bana bildirebilr msiinz ?

teşekkürler. :624ok:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı whyliving Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşalr forumunuza yeni üye oldum güzel bi foruma benziyor

teşekkürler.

sizden ricam eger elimdeki cihaza uygun discovery yazılımı mevcutsa bana bildirebilr msiinz ?

teşekkürler. :624ok:
    Teşekkurler güzel sözleriniz için.Son yazılım goldmaster bölümünde mevcut.Yalnız turk digital paketlerinin çözümüne ait yazı yazılması yasaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım öncelikle hoşgeldin ama bişeyi unutmuşsun forum kurallarını okumanı tavsiye ederim yerli platforumlara ait şifre *** sormak yasaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan yılmaz arkadşım bana msn den yardım cı olabilir msiin ?

msn adresim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı whyliving Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan yılmaz arkadşım bana msn den yardım cı olabilir msiin ?

msn adresim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

teşekkürler
    Msn destegi malesef guvenlik için veremiyoruz.Yardımcı olabilecegimiz konuları forumda sorunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

discovery hk.

Arkadaşım öncelikle hoşgeldin. discovery için yazılıma gerek yok türksatta 11966 yatay (H) 12500 frekansında türkçe discovery ve animal planet (orj.ing.) olarak seyredebilirsin....bende de 11400 cım var seyrediyorum....iyi seyirler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri