REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Supersat İftar Ve Sahur Sohbetleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk gun fena geçmedi hiç zorluk cekmedim hava zaten soguk buralarda neredesiniz supersat ahalisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam süpersat dostları,bu akşam terafih namazına gittim,meğer hatimle kılınıyormuş, kapıya yazmışlar farkedemedim,birdaha çok dikkat edecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vallaha bugün saat 11 den sonra gün boyu yağmur yağdı. Sivas zaten soğuk bir memleket 2 ay sonra buralara yine kış gelecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vallaha bugün saat 11 den sonra gün boyu yağmur yağdı. Sivas zaten soğuk bir memleket 2 ay sonra buralara yine kış gelecek.
    Vay be 1 sene sonra yine aynı şekilde yağmur devam ediyor. Arkadaşlar kimler burada gece nöbetinde bi gelin hele. Ah eskiler ahhh.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vay be 1 sene sonra yine aynı şekilde yağmur devam ediyor. Arkadaşlar kimler burada gece nöbetinde bi gelin hele. Ah eskiler ahhh.
    Ben geldim inşallah saglık ve mutlulu dolu gunler dilegiyle ramazan ayımız mubarek olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkese iyi sahurlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sivas'ta yağmurlar hala devam ediyor ve serin serin oruç iyi tutuluyor. Sizin orada hava durumları nasıl dostlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada yagmur ve hava serin gidiyor su an için iyi 2 ay sonra kış gelir zaten biz zaten bol bol yagmur alan bölgede oturuyoruz kömürcüler ve dogalgaz sektörü iyi kazanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İstanbulda havalar iyi ne sıcak ne soğuk rahat tutuluyor şimdilik ,tutana allah kolaylık veriyor ,sağlıcakla kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buralar boş mu kaldı ne yaptı herkese iyi akşamlar dilerim ne var bu akşam menude arkadaşlar yediginiz sizin olsun

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri