kartı çıksın üye sayısı arttıkça tabiki eklenecektir diye düşünüyorum kaliteli kanallar ama kartta yılan hikayesine döndü![]()
kartı çıksın üye sayısı arttıkça tabiki eklenecektir diye düşünüyorum kaliteli kanallar ama kartta yılan hikayesine döndü![]()
Filbox Irdeto Kart ön sipariş alımı geçici olarak durdurulmuştur.
Yayıncı kuruluşun piyasaya çıkaracağı yeni ürün olan '' filbox Irdeto Kart '' bazı teknik sebeplerden dolayı proje yayıncı kuruluş tarafından askıya alınmıştır.
Ürünün piyasaya çıkış tarihi veya satışa sunulup sunulmayacağı belli olmadığından, firmamıza ve sözümüze güvenip Next & NextStar Teknoloji Market adresimizden ön sipariş veren müşterilerimizin para iadelerinin yapılması da bugünden itibaren başlatılmıştır.
Konu ile ilgili tüm üye ve müşterilerimizden ve özür dileriz.
NEBUTV
paylaşımdan korktular sanırım...![]()
filbox kesin caydımı yani kart çıkarmaktan peki?![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
İşte şimdi "fal zamanı": "FİLBOX kart satışı yapacak mı, yapmayacak mı?..Bunu ne kahve falı kurtarır ne de bakla falı..Papatya falının da mevsimi değil..Canın cehenneme...
![]()
Param hesabıma iade edilmiş demekki bu siteye ulaşan durum bu.
Kartlı satış yapmassa zarar eder modüllü kaç kişi kullanır kartlı kaç kişi kullanır. Bir bakmaları lazım ben asla almam mesela birine öneriyom ooo modülse boşver diyor iyi düşün filbox para kazanmak istemiyomusun...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri