Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, dev derbiyi izlemek için İnönü Stadı’ndaki yerini aldı. Milli takım formasını daha önce 63 kez giyen Raul Meireles’i izlemek için İstanbul’un yolunu tutan tecrübeli teknik adam, karşılaşmada ortaya koyduğu futbolla Beşiktaş’ın maestrosu Manuel Fernandes’e hayran kaldı.
:45:
Siyah-Beyazlılar’ın kazandığı karşılaşmada oldukça iyi bir performans ortaya koyarak galibiyetin mimarlarından birisi olan Fernandes, Bento’nun de gözüne girmiş oldu. Beşiktaş’ın değişilmezlerinden olan Portekizli oyuncu, Fenerbahçe maçının ardından teknik direktör Bento ile bir görüşme yaptı.
Yeniden milli takıma
Portekiz Milli Takımı formasını bugüne kadar 9 maçta giyen ve 2 gol atan Fernandes, yeniden milli takıma dönecek gibi görünüyor. Karşılaşma sonrasında önce Meireles’le bir görüşme yapan Paulo Bento, ardından da Beşiktaş soyunma odasına giderek Kartal’ın yıldızı ile konuştu. Galibiyetten dolayı Fernandes’i kutlayan Portekiz’in çalıştırıcısı, milli takım için hazır olmasını istedi. Almeida ile de görüşen Bento, daha sonra stattan ayrıldı.


Teşekkur:
Beğeni: 

:45:
Alıntı



Beşiktaş'tan Aybaba'ya cevap


Yer imleri