Şu an uyduda binlerce kanal var eskiden aldıgım tv den izleme keyfini artık alamıyorum heryer sansur heryer reklam kanalı. Şifreli kanallarda bile cırt pırt reklam cıkıyor cine5 li yıllarda böyle birşey yoktu 45 dk bir film molasında reklam cıkardı
Şu an uyduda binlerce kanal var eskiden aldıgım tv den izleme keyfini artık alamıyorum heryer sansur heryer reklam kanalı. Şifreli kanallarda bile cırt pırt reklam cıkıyor cine5 li yıllarda böyle birşey yoktu 45 dk bir film molasında reklam cıkardı
Nostalji StarTv ve Diger Yayınlar
[YOUTUBE]ipwj-Wt81N0[/YOUTUBE]
TRANSFORMERS - ÇİZGİ FİLM-STAR1 TV
[YOUTUBE]JxVFiY_Q5mo[/YOUTUBE]
Atilla Arcan Süleyman Demirel taklidi STAR 1
[YOUTUBE]vn06nSAraf4[/YOUTUBE]
Show Tv İlk Jenerik-1991 (Show Tv Test Yayını)
[YOUTUBE]wsGeibxB0o0[/YOUTUBE]
Kanal 6 - Komedi Dizileri Tanıtımı-1992
[YOUTUBE]DWO9H6RrTvM[/YOUTUBE]
HBB TV Jenerik
[YOUTUBE]p_PIRETz_u0[/YOUTUBE]
abi kim ne derse desin multivision - tps sat - polsat efsanelerdi ve bence halada oleler...
bir zamanlar multivizyonlar bir harikaydı.
cumartesileri polsata bakardık ege kıyıları et 1 et 3 gelirdi yunan adalarından cumartesi pazar açık yayın olurdu . hbb izlerdim cine 5 multivisionlar daha birçok kanal.....
cumartesi polsat kanalı benim popüler kanalımdı eskiden izlediğimiz polsat rtl wox kanallarına arada bakıyorum eski tadı yok
paylaşmak güzeldir
"Tüfek icad oldu,mertlik bozuldu!" (Köroğlu)
Hormon icad oldu,kavun-karpuz,sebze-meyvenin gerçek aromasını unuttuk..
Eskiden sinema "görsel sanatlar" içinde yolu dört gözle beklenen bir san'at şöleniydi.Şimdi ise endüstriliyel bir meta haline geldi..Ee sanat endüstrileşince bu işin aygıtları da mantar gibi çoğaldı..Bir de buna yönetimlerin aymazlığı,halkların duyarsızlığı eklenince çağcıl bir araç fırsatçıların elinde balıkçı sepetine dönüşüverdi.. Yani dost,her yenilik arazlarını da yanında taşıyor!..
Evet özlediğim proğramlar var.Hala izlerini taşırım.Ama tv kanalları ı ııh!...
Konu rselturk tarafından (25-06-2015 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.
Günümüz teknolojisi geliştikçe eskiden izledigimiz dizilere bile bakmıyoruz küçüklüğümden beri hayal ettigim kara şimşek dizisi mesela tvem de yayınlanıyordu ama eski tad gibi izlenmiyor kara şimşekin aslında ucmadıgını onun yerine dublaj arabanın uctugunu falan ögreninceinsan sahte birşey seyretmek istemiyıır haliyle yinede eski dizileri özledim tüplü tv de film izlemek bile güzeldi birde 7 derecede M6 kanalı vardı her cumartesi pazar yetişkin film yayınlardı kaliteli kanaldı gecen astrada gördüm m6hd yazıyordu
arkadaşlar...dünya üzerinde halen geceleri yetişkin yayını yapan normal televizyonlar mevcut örneğin italyan özel kanalı cielo saat 24:00 sonra e r o t i k filimlerini yayına sürüyor...bilgilerinize sunarım...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri