REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Uydulardaki unutamadığınız TV Kanalları -Nostalji

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbirt uydusundaki multivuzyon kanalları ve astra uydusundaki sky premiler suriusteki husler tv..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir zamanlar emu ile çok kanal izliyorduk bazıları hala izleniyor
    Taquilla-tps-polsat-tnt-tv cabo-absat-bulsat-srg paket olarak aklıma gelenler bunlar birde yıllaca şifre değiştirmeyen şimdiki adı astra 4/a yani meşhur sirius taki huster tv şifreleme sistemi değişince bir müddet astra 19 da emu ile izlendi bence özelikle Taquilla paketi şu anda emu ile izlense uydu forumları,na canlılık gelir
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir zamanlar emu ile çok kanal izliyorduk bazıları hala izleniyor
    Taquilla-tps-polsat-tnt-tv cabo-absat-bulsat-srg paket olarak aklıma gelenler bunlar birde yıllaca şifre değiştirmeyen şimdiki adı astra 4/a yani meşhur sirius taki huster tv şifreleme sistemi değişince bir müddet astra 19 da emu ile izlendi bence özelikle Taquilla paketi şu anda emu ile izlense uydu forumları,na canlılık gelir
    cafi dosdum şuan emu ile izlenen kanallar var türkçe belgeseller ama cıyaz farklı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cafi dosdum şuan emu ile izlenen kanallar var türkçe belgeseller ama cıyaz farklı..
    biliyorum üstat forum kuraları gereği ve reklama girmesin diye yazmıyorum benim kulandığım cihazda izleniyor
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biliyorum üstat forum kuraları gereği ve reklama girmesin diye yazmıyorum benim kulandığım cihazda izleniyor
    hangi cıyaz var sende bende redline var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi cıyaz var sende bende redline var
    üstat sen atlanta hd box satınca atlanta hd box smart g4 alırsın diye düşünmüştüm forumdan huseyni4

arkadaşımız kulanıyor harika bir cihaz fakat fiyatı biraz yüksek
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki sistemler hala çözülemedimi bi yolu yokmu bunları izleyebilmenin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next amigo retlinelerde güzel sürekli yazılım desteği olan cihaz
    paylaşmak güzeldir

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri