Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arasý

Konu: Uydulardaki unutamadýðýnýz TV Kanallarý -Nostalji

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hotbirt uydusundaki multivuzyon kanallarý ve astra uydusundaki sky premiler suriusteki husler tv..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir zamanlar emu ile çok kanal izliyorduk bazýlarý hala izleniyor
    Taquilla-tps-polsat-tnt-tv cabo-absat-bulsat-srg paket olarak aklýma gelenler bunlar birde yýllaca þifre deðiþtirmeyen þimdiki adý astra 4/a yani meþhur sirius taki huster tv þifreleme sistemi deðiþince bir müddet astra 19 da emu ile izlendi bence özelikle Taquilla paketi þu anda emu ile izlense uydu forumlarý,na canlýlýk gelir
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki sistemler hala çözülemedimi bi yolu yokmu bunlarý izleyebilmenin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cafi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bir zamanlar emu ile çok kanal izliyorduk bazýlarý hala izleniyor
    Taquilla-tps-polsat-tnt-tv cabo-absat-bulsat-srg paket olarak aklýma gelenler bunlar birde yýllaca þifre deðiþtirmeyen þimdiki adý astra 4/a yani meþhur sirius taki huster tv þifreleme sistemi deðiþince bir müddet astra 19 da emu ile izlendi bence özelikle Taquilla paketi þu anda emu ile izlense uydu forumlarý,na canlýlýk gelir
    cafi dosdum þuan emu ile izlenen kanallar var türkçe belgeseller ama cýyaz farklý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cafi dosdum þuan emu ile izlenen kanallar var türkçe belgeseller ama cýyaz farklý..
    biliyorum üstat forum kuralarý gereði ve reklama girmesin diye yazmýyorum benim kulandýðým cihazda izleniyor
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cafi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    biliyorum üstat forum kuralarý gereði ve reklama girmesin diye yazmýyorum benim kulandýðým cihazda izleniyor
    hangi cýyaz var sende bende redline var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next amigo retlinelerde güzel sürekli yazýlým desteði olan cihaz
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hangi cýyaz var sende bende redline var
    üstat sen atlanta hd box satýnca atlanta hd box smart g4 alýrsýn diye düþünmüþtüm forumdan huseyni4

arkadaþýmýz kulanýyor harika bir cihaz fakat fiyatý biraz yüksek
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstat sen atlanta hd box satýnca atlanta hd box smart g4 alýrsýn diye düþünmüþtüm forumdan huseyni4

arkadaþýmýz kulanýyor harika bir cihaz fakat fiyatý biraz yüksek
    yok dostum cýyazý satmadým elimde bi kaçtane vardý onlarý sattým atlanta hiç satýlýrmý öteki odaya koydum izleniyor þuan bende redline var 2 yýl cccam bedave iptv var cýyazým redline 2000 super cýyaz ben memnunum smart g4 gelinçe biraz fiyat farklý deymez yani

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri