Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
eger söylediyse bende verilmesi taraftarıyım..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'50 serseri ölçü değil'
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, sonuçtan memnun olmadıklarını söyledi. Polat, Fenerbahçe seyircisinin centilmence takımlarını desteklediğini ifade etti, "50 bin kişilik taraftarın arasında 50 serseri ve kendini bilmezin yaptığı ölçü olamaz. Fenerbahçe yönetimi de bizi centilmence ağırladı" dedi. Selçuk Dereli'yi eleştiren Adnan Polat, "Daha cesur olmasını beklerdim" diye konuştu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

'Sahadan çekilirdik'

Başkan Yardımcısı Adnan Polat, derbide yaşananlar yüzünden Fenerbahçe ve hakem Selçuk Dereli'ye yüklendi, "Eğer Mondragon yanında patlayan ses bombası yüzünden yerden kalkamasaydı sahadan çekilecektik" dedi

ERHAN TELLİ

Galatasaray Başkan yardımcısı Adnan Polat'ın dün yaptığı açıklamalar, sarı - kırmızılı takımın derbide sahadan çekilmenin eşiğinden döndüğünü ortaya çıkardı. Mecidiyeköy'deki kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Polat, Fenerbahçe ve derbinin hakemi Selçuk Dereli'yi sert bir dille eleştirdi.
Sözlerine Galatasaraylı taraftarların stada girerken ve maç sırasında taciz edildiklerini anlatarak başlayan sarı-kırmızılı yönetici, oyuncuların sahaya çıktığı anda tribünden yabancı cisim yağdığını söyledi.

'Beş maç ceza gelirdi'
Adnan Polat, "Hakem Selçuk Dereli bunlara raporunda yer verme cesaretini gösterecek mi bilmiyorum. Mondragon'un yerde kaldığı olaydan sonra maçın devam etmesine, Selçuk Dereli'nin göz yummasına da anlam veremiyorum. İkinci yarı başlarken, Mondragon yanında patlayan ses bombası yüzünden yerden kalkamasaydı sahadan çekilecektik. Hakem camiası, Fenerbahçe'den etkilenmiş durumda. Dilerim ki federasyonun ilgili kurulları ve Tahkim Kurulu aynı şekilde etkilenmez. Yaşanan olayları dünya izledi. Avrupa kupası maçı olsaydı 5 maç ceza gelirdi. Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'den ne kadar korktuğunu veya korkmadığını hep birlikte göreceğiz" ifadesini kullandı.

Yıldırım'a sitem etti
Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in, Trabzonspor maçı öncesi verdiği beyanatların hakemleri etkilediğini belirten Polat, "Fenerbahçe, Trabzon'da görmesi gereken kırmızı kartları görmedi. Derbide atılması gereken oyuncuları da atılmadı. Herkesin fikir birliğine vardığı bir penaltımız verilmedi. Selçuk Dereli'yi birinci sınıf hakem olarak görüyordum. Ama taraftardan korktu ve bizim üç puan kaybetmemize neden oldu. Maçın kaderini, belki de ligin kaderini değiştirdi" dedi.
Adnan Polat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a da sitem etti. Galatasaray Başkan Yardımcısı, "Statta, Fenerbahçeli tüm yöneticiler bize 'hoşgeldin' diyerek ilgi gösterdiler. Ancak Aziz Yıldırım hiçbir misafirperverlik göstermedi.

maçtan sonra verdiği demeç ile 1 gün sonraki basın toplantısı arasında 180 derece farkı görmüşsündür herhalde . 1 gün dediği 1 gün tutmayan a.polat ta acaba bunama mı başladı yoksa başka bir hastalık mı