Eðitim ödüllerinin en büyüðü Turkcell Akademi’ye
• Her yýl ABD’li Association for Talent Development (ATD) tarafýndan verilen ATD BEST Ödülleri’nde Turkcell Akademi þirket içinde saðladýðý yetenek geliþimi ve performansa yönelik çalýþmalarýyla “The BEST” ödülüne layýk görüldü.
• Yetiþkin eðitimi ve iþletmelerde performans artýrma konusunda 72 yýllýk geçmiþe sahip uluslararasý bir kuruluþ olan ATD, bu yýl “Turkcell Akademi” ile birlikte dünya çapýnda 29 þirketi farklý kategorilerde ödüllendirdi.
Turkcell, “eðitimde fýrsat eþitliði” ve “insana yatýrým” ilkeleri doðrultusunda hayata geçirdiði bilgi yönetimi ve stratejik geliþim merkezi ve ayný zamanda Türkiye’nin ilk Kurumsal Üniversitesi olan Turkcell Akademi ile bir ödüle daha layýk görüldü. Kurulduðu günden bu yana 25’in üzerinde uluslararasý prestijli ödül kazanan Turkcell Akademi, bu kez ABD’li Association for Talent Development (ATD) tarafýndan “The BEST” ödülüne layýk görüldü.
Eski adýyla American Society of Training & Development (ASTD), yeni adýyla Association for Talent Development (ATD) 72 yýldýr yetiþkin eðitimi ve iþletmelerde performans artýrma konusunda çalýþmalar yürütüyor ve yetenek yönetimini tüm þirket çapýnda uygulayýp baþarýlý sonuçlar elde eden organizasyonlarý ödüllendiriyor.
Turkcell Akademi’den Sorumlu Grup Baþkaný Banu Ýþçi Sezen: “Uluslararasý baþarýlara imza atarak Turkcell Akademi’yi dünya çapýnda bir marka yaptýk”
Turkcell Akademi’nin The BEST ödülünü almasý ile ilgili konuþan Turkcell Akademi’den Sorumlu Grup Baþkaný Banu Ýþçi Sezen; “Bugüne kadar Turkcell Akademi ile pek çok prestijli ödüle layýk görüldük. Hatta geçtiðimiz yýllarda ATD’den iþ yaþamýna kattýðýmýz deðer ve elde ettiðimiz baþarýlar neticesinde birçok ödül aldýk. Bu yýl ilk kez ATD The BEST Ödülüne baþvurduk ve ödülü kazandýk. ATD jürisi, Turkcell Akademi’nin Turkcell ekosistemine, sektöre ve topluma kattýðý deðeri göz önünde bulundurarak deðerlendirme yaptý ve bizi bu ödülüne layýk gördü. 2006’da hayata geçirdiðimiz Turkcell Akademi’yi günden güne büyüterek kýsa bir süre içerisinde dünya çapýnda baþarýlý bir marka haline getirmenin mutluluðunu yaþamakla birlikte, Turkcell olarak Türkiye’yi uluslararasý arenada gururla temsil etmenin sevincini paylaþýyoruz. Ýlk baþta Turkcell çalýþanlarý için hayata geçirdiðimiz ve þimdi dünyanýn bilgisini tüm Türkiye’nin hizmetine sunduðumuz Turkcell Akademi’nin baþarýlarýnýn artarak devam edeceðine inancýmýz tam” dedi.
Turkcell Akademi eðitim ve geliþimde en iyi
ATD’nin birçok kategoride verdiði ödüllerin en prestijlisi olan “The BEST”e layýk görülen Turkcell Akademi jüri tarafýndan; yetenek geliþimi ve yönetimi fonksiyonunun tüm çalýþanlarý kapsamasý, eðitim ve geliþim faaliyetlerinin þirketin kültürü üzerinde etkilerinin olmasý, üst yönetimin sahipliði ve katký payý ile yetenek geliþimi ve performansa yönelik inisiyatiflere yatýrým yapmasý gibi kriterler doðrultusunda deðerlendirildi. Turkcell Akademi tüm bu kýstaslarda en iyi bulunarak ödülün sahibi oldu.
2015 ATD BEST Ödülleri’nin seremonisi 27 Ekim Salý günü Washington’daki Ronald Reagan Ticaret Merkezi’nde gerçekleþtirilecek. Resepsiyonla baþlayacak gecede Turkcell Akademi ile birlikte en iyi seçilen þirketlere ödülleri takdim edilecek.
ATD hakkýnda:
Eski adýyla ASTD (American Society of Training & Development), yeni adýyla ATD (Association for Talent Development) yetiþkin eðitimi ve iþletmelerde performans arttýrma konusunda çalýþan uluslararasý bir kurum. ATD, ABD’de 128 þubesi ve 20’den fazla uluslararasý partneriyle faaliyet gösteriyor. 1943 yýlýnda kurulan ATD, eðitim ve performans artýrýmý konusunda dünyanýn yüzden fazla ülkesinden gelen seçilmiþ uzmanlara ev sahipliði yapýyor.
ATD eðitim ve performans için uzmanlara, eðitmenlere ve öðrencilere kaynak saðlayarak konusunda uzmanlaþmýþ profesyonelleri konferanslarda ve çalýþtaylarda bir araya getiriyor. Eðitmenler için profesyonel geliþim fýrsatlarý ve sertifika programlarý sunan ATD ayný zamanda çalýþma yaptýðý alanlarla ilgili olarak medyaya ve kamuoyunda sözcülük yapma misyonunu üstleniyor.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri