Tivibu Müzik 1,2,3,4 Türksatta Yayında 11880 hor 20000 freksandında yayında şifresiz şimdilik bu arada aynı frekansıdaki tivibu spor 3 kanalıda geçiçi olarak şifresiz yayında
Tivibu Müzik 1,2,3,4 Türksatta Yayında 11880 hor 20000 freksandında yayında şifresiz şimdilik bu arada aynı frekansıdaki tivibu spor 3 kanalıda geçiçi olarak şifresiz yayında
arkadaşım...tivibu özel müzik kanallarını uydu alıcımın üzerinden firekans taraması yapınca gördüm fakat ekranda istanbul deniz manzarası mevcut...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Test yayını olabilir ondandır
test yayını ne zaman bunlarda satışa geçecek acaba modül kart bilgisi olan varmı?
sanıyorum HD yayında ben tp frekansını girdim sinyal yok bu tp,de
Görünen o ki,Tvibu uyduya yerleşmeye karar vermiş.Zengin patronlar gelirse çer-çöpkanallara zaten yer kalmaz!..Bu da nihayet sınırlı olanakları olan bir uydu.Tp potansiyeli belli.Sapan lastiği değil ki çekip uzatasın.Bakarsınız kart satışı da olur.Çünkü bu iş "ballı lokma tatlısı!"![]()
bi yandan iyi oluyor belki emuya duser![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri