Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: serkan yýlmaz hocam sana çok kýrýldým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart serkan yýlmaz hocam sana çok kýrýldým

hocam ben yardým istedim kimse cevap yazmadý bende konuyu yenilemek için mesaj yazdým sende 300 tane mesajýn yardým istemekle geçiyor diye yazmýþsýn yoksa yardým istemekte hatalýmýyým acaba ustam_?
    bilmediðim için yardým istiyorum ama sen kýzýyorsun_?:v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siestagunay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam ben yardým istedim kimse cevap yazmadý bende konuyu yenilemek için mesaj yazdým sende 300 tane mesajýn yardým istemekle geçiyor diye yazmýþsýn yoksa yardým istemekte hatalýmýyým acaba ustam_?
    bilmediðim için yardým istiyorum ama sen kýzýyorsun_?:v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry:
    Arkadaþým sorun yardým istemen degil ama ayný 2 tane konu actýn
    Bu birincisi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Buda ikincisi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bak bakalým konuyu actým herkes baksýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet serkan ustam haklısın forum gayet düzenli ve arama butonu sayesinde herşeye de ulaşılabiliyor bu durumda hemen konu açmaktansa biraz araştırmak insana bi şey kaybettirmez

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Supersat Forum aradığımı bulabildiğim ender forumlardan biri. Emeği geçen herkese candan teşekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bu dosyayý burda vermem uygun deðil ama al sana mct paketinin keylerininde mevcut olduðu güncel KKE+ dosyasý cihazýna yükle iþlem tamam biraz sabirlý olmakta yara vardýr baktýn hala biþi yok kaon bölümündeki arkadaþlara bizlere pm yolu ile ulaþabilirsin biz hiç kimseyi geri çevirmedik elimizden geldiði kadar yardým ettik sizlerde bizlere yardýmcý olun bu konuda fazla uzatýlmasýn bizde bundan sonra daha dikkatli oluruz. hadi kolay gele.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý volkan1065 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým bu dosyayý burda vermem uygun deðil ama al sana mct paketinin keylerininde mevcut olduðu güncel KKE+ dosyasý cihazýna yükle iþlem tamam biraz sabirlý olmakta yara vardýr baktýn hala biþi yok kaon bölümündeki arkadaþlara bizlere pm yolu ile ulaþabilirsin biz hiç kimseyi geri çevirmedik elimizden geldiði kadar yardým ettik sizlerde bizlere yardýmcý olun bu konuda fazla uzatýlmasýn bizde bundan sonra daha dikkatli oluruz. hadi kolay gele.
    hocam bunu ne ile cihaza atacaz benim daha önceki *** dosyalarýmý *** updater programý ile atýyordum bunu ne ile atacaz acaba_?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siestagunay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ustalar sunny 1030 icin güncel softcam lasým acaba verebilirmisiniz simdiden teþekkürler veya sunny icin softcam nasýl yapabilirim saygýlar
    sunny 1030 için aralýk softcam dosyasýný nereden bulabilirim softcam bölümüne baktým aralýk için bulamdým acaba nereden bulabilirim
    saygýlar..:v6cry: :v6cry:
    iki mesajda aynýymýþ neyse olur öyle vakalarda serkan burayý sedece paylaþým ve yardým amaçlý açmýþtýr ve bir sürüde dalýr verdi servere bizde para verelim hep senden olmasýn dedik yok olmaz dedi kendim verecem yani demek istediðim adama fazla yuklenmeyelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forumun düzeni açýsýndan ayný konunun iki kere açýlmasýnýn sakýncalý olduðu kanaatindeyim.. Konuyu güncellemek istiyorsanýz Güncellendi diye bir mesaj atýn yeterlidir..Serkan abi herkes forumda aradýðýný bulsun diye çok emek harcýyo bu emeðede saygý duymak lazým :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aþaðýdaki linki inceleyin.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bundan sonraki sorunlarýnýz için gerekli bölümleri araþtýrýnýz. Konu kapatýlmýþtýr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri