Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Baff 6000 Gold

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Baff 6000 Gold

Arkadaþlar yeni almýþ olduðum bu ürün hakkýnda yardýma ihtiyacým var. Yaklaþýk 3 hafta önce bir internet sitesinde baff 600 Gold marka cihaz aldým, kurulumu için elektronikçileri çaðýrdým, cihaz kuruldu fakat 33 derece doðu uydusunun Þýrnak'tan alýnamayacaðý söylendi, bunun üzerine ilgili firmayý arayýp durumu izah ettim bana 33 derece yerine 21 derece doðu uydusunuda kullanabileceðim söylendi ve ben yeni bir çanak anten alarak 21 derece doðu uydusunu ayarlattým fakat normal fta kanallarýnýn dýþýnda hiçbir þey çözmüyor yani söylenen paylaþýmlarý alamýyorum ve ben tekrardan ilgili firmayý aradým bana bu uydunun yeni bir cihaz olduðunu ve 21 dereceden gücellemenin olmadýðýný söylediler þu an maðdur durumdayým ve cihaz elimde kaldý. Tüm forumlarý araþtýrdým fakat yeterli bilgileri alamadým ben þimdi bu cihazý ne yapayým bu konuda bilgisi olan arkadaþ varsa paylamak istiyorum. Vereceðiniz yardýmlar için þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým sen araþtýrma yapmamaýþsýn bulunduðun bölgeye göre araþtýrma yapman grekýodu. bu cihazlar uydudan palaþýmlý ve dedðin gibi paylaþýmýda 33 dereceden alýo. eðer o uyduyu 150 cm lýk bir çanakla alabilirsen prolemýn çözulur. alamazsan cihaz bir fta cihaz olarak kullanýorsýn.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým sen araþtýrma yapmamaýþsýn bulunduðun bölgeye göre araþtýrma yapman grekýodu. bu cihazlar uydudan palaþýmlý ve dedðin gibi paylaþýmýda 33 dereceden alýo. eðer o uyduyu 150 cm lýk bir çanakla alabilirsen prolemýn çözulur. alamazsan cihaz bir fta cihaz olarak kullanýorsýn.
    Öncelikle ilgilendiðiniz için teþekkürler. Ben firmayý aradým ve bana 21,6 derece doðu uydusunuda kullanabilirsin dediler, ama þimdi soruyorum olmaz diyorlar. Kýsacasý tüketici kaklarýný devreye sokmamýz lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým elinizde bir kayýt yoksa çabanýz boþa gider. size sadece aratýrma yapmanýz gerektýðýný söleceklerdýr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilginize teþekkürler. Olan olmuþ zaten, umarým yeni cihaz alacak olan arkadaþlara bir örnek olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar cihazým düzeldi, biraz aðýr menüsü var ama güzel kanallarýn çoðunu gösteriyor. Firmayý aradým bana 21.6 derece uydusuna göre yazýlým gönderdiler yükledim.loldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bu cihaz hakkýnda bilgisi olan var mý?
    1-Uydu ekleme, silme ve uydu ismi deðiþtirme,
    2-Kanal ismi deðiþtirme
    3-Pc den cihaza-cihazdan pc ye kanal listesi ekleme
    4-Arka fon resmi ekleme
    Bu cihazda bu iþlemler yýpalabiliniyor mu, yapýlýyorsa nasýl? Bilgisi olan bizimle paylaþýrsa iyi olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bendede ayný sorun var yardýmýnýzý bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mekan73 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar cihazým düzeldi, biraz aðýr menüsü var ama güzel kanallarýn çoðunu gösteriyor. Firmayý aradým bana 21.6 derece uydusuna göre yazýlým gönderdiler yükledim.loldu.
    yazýlým hakkýnda yardýmýný bekliyorum bendede ayný sorun var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yazar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazýlým hakkýnda yardýmýný bekliyorum bendede ayný sorun var
    Öncelikle 21.6 derece doðu uydusunu doðru ayarladýðýndan emin ol, sonraki iþlemlere gelince
    1.cihazý arka anahtardan kapat
    2.arkadaki 2 küçük düðmeyi yukarý kaldýr
    3.pc ile rs232 baðlantýsýný yap
    4.yükleme loaderini aç ve yazýlýmý seç
    5.cihazý arka anahtardan aç yazýlým yüklenecek ve cihaz açýlýrken herhangi bir kanalýn üstünde kumandadan 9339 tuþla ekrana bir menü gelecek oradan card shar. seçeneðinin üstüne gel ok de ve bir menü daha açýlacak oradan aþaðýya in sonlara doðru notth yazýlan bir yer var onu ok le cihaz birþeyler kaydedecek, kaydedince mct veya s.view paylaþýmdaki herhangi bir kanalýn üstüne gel ve cihazý arka anahtardan kapat cihazý açmadan o küçücük iki düðmeyi takrar aþaðýya indir ve cihazý arka anahtardan aç þifreki diye bir uyurý gelecek ekrana biraz bekle çözecektir. 21.6 derece uydusundan gelen kabloyu o küçük düðmelerin hemen yanýndaki giriþe baðla orasý da çok önemli. Eðer yazýlýmý ve yükleme loaderini istiyorsan bana emailini gönder sana email atayým.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri