Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/32 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
320 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Microsoft Windows İle İlgili Tüm Konular.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Microsoft’un Windows 10 Mobile güncellemesini yayınlaması için kalan süre azalırken Microsoft da hazırlıklarda son aşamaya geldi.

Microsoft, Windows 10 Mobile Güncellemesi için Hazırlıklarını Hızlandırdı
    Akıllı telefon pazarında Windows Phone işletim sistemi ile en büyük üçüncü platformun sahibi olan Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile pazar payını artırmayı hedefliyor. Mevcut tüm cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlamayı amaçlayan Redmond merkezli teknoloji devi, Windows 10 Mobile güncellemesi için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Windows 10 Mobile güncellemesinin tanıtıldığı ve güncelleme hakkında önemli bilgiler paylaşılan bir web sayfası oluşturan Microsoft, bu web sayfasında Windows 10 Mobile güncellemesini alacak cihazların da bir listesini paylaştı. Windows 10 Mobile güncellemesini cihazların çıkış sırasına göre dağıtmaya başlayacak olsn Microsoft’un paylaştığı liste şu şekilde:

Lumia 430
    Lumia 435
    Lumia 532
    Lumia 535
    Lumia 540
    Lumia 635 (1 GB RAM)
    Lumia 640
    Lumia 640 XL
    Lumia 735
    Lumia 830
    Lumia 930
    Genel olarak ikinci nesil diye tabir edilen ve Windows Phone 8.1 Denim güncellemesi ön yüklü olarak satışa sunulan cihazlar öne çıktığı listede güncelleme dağıtım sırasının satışa sunulması tarihinden itibaren geriye dönük sıralı yol izleneceği belirtiliyor.

Windows 10 Mobile güncellemesi için bazı gereksinimlerin de belirtildiği açıklamada bu güncelleme için 8GB depolama alanı gerekebileceğine dikkat çekiliyor. Fakat Windows 10 Mobile güncellemesinin Windows Insider programı çerçevesinde 4GB depolama alanına sahip Lumia cihazlara da yüklenebildiği göz önüne alınırsa, bu gereksinime pek ihtiyaç duyulmayacak gibi görünüyor.

Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini Aralık ayından itibaren yayınlamayı planlıyor. Windows Insider programı çerçevesinde bir kaç gün içinde yeni bir güncellemenin daha yayınlanacağı Windows 10 Mobile’ın önümüzdeki haftalarda son halini alması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Windows 10 Mobile Kullanıcı Arabiriminde çok sayıda değişiklik Yapılacak
    Windows 10 Mobile güncellemesi ile kullanıcı ara biriminde önemli değişiklikler yapılacağının sinyali geldi.

Windows 10 Mobile Kullanıcı Arabiriminde çok sayıda değişiklik Yapılacak
    Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Windows 10 Mobile işletim sisteminin gelecekte yaşayacağı değişikliklere dair de önemli ipuçları resmi makamlar tarafından paylaşılıyor. Bu sefer ki açıklama ise Microsoft’un Windows 10 Mobile kullanıcı ara biriminde yapılacak değişikliklere ışık tutuyor.

Windows Insider Program Yöneticisi Gabriel Aul, twitter’da kullanıcılardan gelen sorulara genel olarak içtenlikle cevap vermesi ile biliniyor. Windows 10 Mobile işletim sisteminin kullanıcı ara biriminde gelecekte yapılacak değişikliklere istinaden gelen bir soruya Gabriel Aul yine bilindik uslubu ile cevap verdi.

Bir kullanıcının “Windows 10 Mobile’ın gelecekteki yapılarında ne gibi ara yüz ve kullanıcı ara birimi değişiklikleri olacak” şeklindeki sorusuna Gabriel Aul, “Gelecekteki tüm Ara birimi değişikliklerinin listesini mi istiyorsun? Bu çok fazla tweet gerektirebilir” diyerek bir nevi yapılacak değişiklikleri açıklamak için twitter’ın yetmeyeceğini belirtti.

New-Start-Screen-and-Interactive-Tiles-Show-Up-in-Windows-Phone-10-Concept-468834-5

Windows 10 Mobile güncellemesi her ne kadar Windows Phone 8.1’le kıyaslandığında çok önemli değişiklikler getirse de kullanıcılar ara yüz ve kullanıcı ara biriminde daha eğlenceli değişiklikler istiyor. Bunlardan biri de kilit ekranı uygulaması. Yukarıdaki görselde olduğu gibi bir çok konsept çalışmanın olduğu kilit ekranı ve başlat ekranı için kaydırma seçenekleri kullanıcılar tarafından bekleniyor. Bu arada Microsoft’un geçtiğimiz günlerde Android platformunun popüler kilit ekranı uygulaması Echo Lock Screen yapımcısını satın aldığını da hatırlatalım.

Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesini Aralık ayından itibaren yayınlamaya başlayacağını açıklamıştı. Fakat görünen o ki Windows 10 Mobile’ın gelişimini tamamlaması tahmin edilenden çok daha uzun sürecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Microsoft, 12 Kasım’da getirmeyi planladığı güncelleme ile Xbox One için Windows 10’u sunacak. Xbox One bu güncellemeyle nasıl değişecek?

Microsoft’un Windows 10’u cihazları arasında döngüsel ve bağlantılı olarak kullanma planları yavaş yavaş hayata geçiyor. Xbox One için Windows 10güncellemesi 12 Kasım’da resmi olarak çıkıyor.
    Yeni işletim sistemi, Xbox One kullanıcılarını PC veya dizüstü bilgisayaroyuncularına iyice yaklaştıracak. Bilgisayardan yapılabilecek bir yayın yeniliği ile DVR özelliğini de görme ihtimalimiz var. Böylece geliştiricilerWindows 10 oyunlarını Xbox One için kolayca portlayabilir ya da tam tersiXbox One’dan Windows 10 için portlama gerçekleşebilir.
    Xbox One ve Windows 10

Muhtemelen bütün kullanıcıların bu güncellemeyle ilgili en çok heyecanlandığı yenilik, eski oyunlara yönelik çalıştırma desteğidir.Windows 10 ile birlikte Xbox 360 oyunlarının Xbox One üzerinden oynanması herkes için açık hale gelecek. Bu da Xbox One oyun sayısını zamanla iki katına çıkaracak.
    Bununla birlikte Windows 10 güncellemesi Xbox One arayüzünü daha fazla kendine benzetecek. Değişmiş bir anasayfa görüntüsü, yüksek hız ve performans, masaüstüne yakın bir Windows 10 deneyimi sunacak. AyrıcaMicrosoft’a göre en sosyal yenilikler de bu güncellemeyle gelecek. Arkadaşlarınızın ve sizin ne oynadığınızı gösteren, paylaşımlarınızı ve mesajlarınızı sergileyen sosyal aktivite merkezi de Xbox One’a ekleniyor.
    Ancak sözü verilmiş olan Xbox One için Cortana, bu güncelleme ile gelmeyecek. Microsoft, Cortana için 2016 sonrasını beklememiz gerektiğini açıkladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Microsoft, Windows 10 Mobile için yeni Outlook uygulaması üzerinde çalıştığını resmi olarak açıkladı.

Windows 10 Mobile için Yeni Bir Outlook Uygulaması Geliyor
    Akıllı telefonlarda E-posta uygulamaları olmazsa olmazlar arasında. Mobil cihazlardaki en iyi E-posta uygulamaları arasında ise Windows 10 Mobile Outlook Mail uygulaması da yer alıyor. Fakat hiç şüphesiz İos için yayınlanan Outlook Mail uygulaması Sunrise Takvim entegrasyonu ile bir adım öne çıkıyor.

Windows-10-Outlook-Mobile-2

Microsoft’un Outlook’tan sorumlu kurumsal başkan yardımcısı Javier Soltero, yaptığı açıklamada Windows 10 Mobile için yeni bir Outlook uygulamasının yakında geleceğini ve artık Sunrise Takvim ekibinin de outlook takımına katılması ile birlikte bu iki uygulamanın entegre olduğu kusursuz bir mail uygulamasını yakında sunacaklarını belirtti.

İos platformu için Microsoft tarafından yayınlanan Outlook uygulaması oldukça beğenilmiş durumda. Şüphesiz Sunrise Takvim uygulamasının İos Outlook uygulaması ile entegre olmasının bu başarıda payı çok yüksek. Microsoft’un uzun zamandır İos’daki Outlook uygulaması gibi bir Outlook Mail uygulaması isteyenler için iyi haberi de Javier Soltero vermiş oldu.

Javier Soltero, Windows 10 Mobile için Sunrise Takvim entegrasyonuna sahip yeni Outlook Mail uygulamasının ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi vermedi. Öte yandan bu yeni uygulamanın sisteme dahil olarakmevcut Outlook Mail uygulamasının yerini mi alacağı yoksa ayrı bir uygulama olarak mı geleceği belirsizliğini koruyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Microsoft, Windows Insider programı çerçevesinde yeni bir güncelleme daha yayınladı. Windows 10 Mobile Yapı 10581 güncellemesi yayınlandı.

Windows 10 Mobile Yapı 10581 Güncellemesi Yayınlandı!
    Microsoft, Windows Insider programı çerçevesinde Windows 10 Mobile güncellemesini geliştirmeye devam ediyor. Yapılan düzeltmeleri ve yeniliklerin eklendiği sürümlerin yayınlandığı Windows Insider programı, az önce yeni bir güncelleme daha aldı.

Windows Insider Program Yöneticisi Gabriel Aul’un twitter’da ve resmi Windows blog üzerinden duyurduğu yeni güncelleme Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10581 sürüm numarası ile geldi. Bu güncelleme ile genel olarak hata düzeltme ve performans iyileştirmelerini amaçlayan Microsoft, Lumia 930 ve Lumia 1520 için Hey Cortana özelliğini aktif etti.

Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10581’de bilinen önemli sorunlar arasında depolama alanında kayıt yerini seçme özelliğinin çalışmaması. Bu nedenle yükleyecek olanlar güncellemeye başlamadan önce bu ayarları yapmalı. Ayrıca Yapı 10581 ile Silverlight uygulamalar çalışmıyor. Bu nedenle geliştiricilerin uygulamalarını Evrensel Windows Platformu olarak yüklemeleri gerekecek.

Windows 10 Mobile güncellemesi hazırlıklarına artık sona gelindi diyebiliriz. Bu nedenle Windows Insider programında da son güncellemeler geliyor. Microsoft, bazı ülkelerdeki resmi facebook hesapları üzerinden güncellemenin Aralık ayında yayınlanacağı belirtmişti. Bu nedenle Kasım ayında tamamlanması beklenen Windows Insider programı iki veya üç güncelleme daha alacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Windows 10 Mobile Yapı 10581 Düzeltilen Sorunlar

Microsoft’un bugün yayınladığı Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10581 güncellemesi ile düzeltilen hatalar ve sorunların listesi de yayınlandı.

Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone platformunun ikinci büyük güncellemesi Windows 10 Mobile için hazırlıklar ve geliştirmeler Windows Insider programı çerçevesinde devam ediyor. Yaklaşık 6 milyon Windows 10 Mobile kullanıcı bulunan Windows Insider programı için yeni bir güncelleme daha yayınladı.
    Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10581 ile gidebilen hataların listesine aşağıda gözatabilirsiniz:
    Giderilen Hatalar:

Windows Phone 8.1’den yükseltilen Lumia 930, Icon ve Lumia 1520 cihazlarında ‘Hey Cortana’ özelliği tekrar çalıştırılabilir duruma getirildi. Ayarlardan bu özelliği aktif etmeniz yeterli.
    3. parti uygulamalarda meydana gelen, Fotoğraflar’dan direkt paylaşımı engelleyen sorun giderildi. Artık Whatsapp, Messenger gibi diğer uygulamalardan fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
    Batarya performansı geliştirildi
    Kilit ekranına durum eklemek için seçilemeyen uygulama sorunu giderildi
    Klavyenin tahmin ve otomatik düzeltme sorunları giderildi
    Video kaydı özelliği geliştirildi
    Sanal sesli mesaj senkronizasyonu iyileştirildi
    Yapı 10572’de oluşan çift-SIM sorunları giderildi
    Çince klavyede oluşan ve çalışmayı durdurmaya neden olan hata giderildi.

Aralık ayından itibaren dağıtımına başlanacak Windows 10 Mobile’ın merakla beklenen Usb Otg ve Split Screen gibi yeni özelliklerinin ise Windows 10 Mobile final güncellemesinden sonra kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Windows 10 Mobile Yapı 10581 Bilinen Sorunlar

Microsoft’un bugün yayınladığı Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10581 güncellemesinde bilinen sorunların listesi yayınlandı.

Microsoft, Ekim ayındaki üçüncü Windows 10 Mobile Insider Preview güncellemesini bugün yayınladı. Yayınlanan güncellemede Yenilikler sunulmazken genel olarak performans geliştirmelerine yer verilmiş. Her Windows 10 Mobile Insider Preview güncellemesinde olduğu gibi bu sürümde de bazı hatalar bulunuyor.
    Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10581 sürümündeki bilinen hatalar ve çözümlerini aşağıda bulabilirsiniz:
    Bilinen sorunlar

Güncelleme bittikten sonra ilk açılışda 5 dakikalık siyah ekranda bekleme olabilir (acele etmeyin)
    Uygulama ve medya indirme ve kaydetme alanı ayarları depolama alanında yapılamıyor. Bu nedenle ayarlarınızı geçerli olsa da sıfırlama yapılırsa tümü için varsayılan depolama alanı telefon olacaktır.
    Bazı uygulamalarda SD karta taşıdıktan sonra çökme sorunu oluşabilir. Yeniden başlatma bu sorunları çözecektir.
    Farklı çözünürlükteki cihazdan alınan yedekler kurulursa Başlat Ekranı sorunları oluşabilir. Eylem merkezinden Ayarlar menüsüne girip Başlat Ekranı arkaplanını değiştirmek bu sorunu çözecektir.

Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi için artık son hazırlıklarını yapıyor. Zaten Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10572 sürümünden itibaren neredeyse sorunsuz çalışan Windows 10 Mobile, yayınlanacak son iki üç yapı ile finale ulaşacak gibi görünüyor.
    Aralık ayından itibaren dağıtımına başlanacak Windows 10 Mobile’ın merakla beklenen Usb Otg ve Split Screen gibi yeni özelliklerinin ise Windows 10 Mobile final güncellemesinden sonra kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10'un daha çok kişiye ulaşması için çalışmalarına devam ediyor. Otomatik olarak yüklenecek olan Windows 10 hakkında detaylar

Microsoft firmasının en son çıkarttığı işletim sistemi Wİndows 10, gün geçtikçe daha çok bilgisayar da kullanılmaya devam ediyor. Microsofttarafından da çeşitli çalışmalar ile bu kullanımı arttırılmaya çalışılıyor. İlk çıktığı günden beri hızlı bir şekilde bilgisayarlarda yerini almaya başlayan işletim sistemi, ortalama 110 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde de bu rakamın 1 milyardan fazla olması bekleniyor.
    Windows 10 işletim sisteminin bu sayılara ulaşması için uğraşan Microsoft, yeni bir adım attı. Windows 7 veya Windows 8.1 işletim sistemli cihaz kullanan kullanıcılara, işletim sistemini önerilen güncellemeler olarak sunacak. Daha öncesinde de farklı yöntemler ile kullanıcılara geçiş imkanı sunan Microsoft, geçiş yapmayan kullanıcılara Windows 10'u bu şekilde sunmayı planlıyor. Otomatik güncellemenin açık olduğu bilgisayarlar kendiliğinden yüklenebilecek olan işletim sisteminde, kullanıcılar onay verirse kurulum devam edecek ve tamamen geçiş sağlanmış olacak.

Şimdilik lisanslı kullanıcılara bu hizmeti sunan Microsoft, Windows 7 veWindows 8.1 işletim sistemlerini korsan kullananlar için de bir çözüm sunmayı planlıyor. Bu işletim sistemlerini korsan olarak kullanan kullanıcılar bilgisayarlarına istedikleri takdirde Windows 10 işletim sistemini kurabilecekler. Kurulumdan sonra da Windows 10 mağazasındansatın alacakları anahtar ile işletim sistemlerini lisanslayabilecekler. İlk etap da ABD'deki korsan kullanan kişiler için sunulacak olan bu imkan, olumlu sonuç alınırsa bütün dünyanın kullanımına sunulacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası yerimidir bilmem ama windows10 kullanıyorum kablosuz internet kullanıyorum dns ayarlarını değiştirdiğim halde yasaklı sitelere giremiyorum müzik indirdiğim sitelerde dahil bundan evvel eski bilgisayardan giriyordum kasalı şimdi netbuk kullanıyorum yardımınız bekliyorum şimdiden teşekkürler yokmu cevap yazıcak vatandaş
    Konu tayfur166 tarafından (03-11-2015 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 windows 10 sil bence casusluk yapiyor

Alıntı tayfur166 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burası yerimidir bilmem ama windows10 kullanıyorum kablosuz internet kullanıyorum dns ayarlarını değiştirdiğim halde yasaklı sitelere giremiyorum müzik indirdiğim sitelerde dahil bundan evvel eski bilgisayardan giriyordum kasalı şimdi netbuk kullanıyorum yardımınız bekliyorum şimdiden teşekkürler yokmu cevap yazıcak vatandaş

windows 7 64bit yukle ultimate unut windows 10 cok bilgilerini devam veriyor ayni casus programlari gibi calisiyor hic privat olayi olmuyor hersey acik

Sayfa 12/32 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri