Windows 10, 300 Milyon Barajýný Geçti
Microsoft tarafýndan kullanýma sunulan en iyi iþletim sistemi olarak kabul edilen Windows 10, 300 milyon barajýný geçmeyi baþardý.
Microsoft tarafýndan kullanýma sunulan Windows 10 iþletim sistemi önceki iþletim sistemlerinden çok daha iyi bir baþarý elde edecek gibi duruyor. Kullanýma sunulduðu günden itibaren 300 milyon kullanýcýya ulaþmayý baþaran Microsoft, Windows 10’u ücretsiz bir þekilde kullanma sunarak bu konuda daha fazla kiþinin de Windows iþletim sistemini tercih etmesini saðladý.
Windows 10’un kullanýma sunulmasýnýn ardýndan Windows 7 ve Windows 8 kullanýcýlarý için özel bir teklif sunan Microsoft ücretsiz bir þekilde yükseltme yapýlabilmesine imkan saðladýðý için tüm kullanýcýlarýn istediði takdirde yeni iþletim sistemini denemesini de mümkün kýldý ve bu þartlar dahilinde Microsoft iþletim sistemine ilgi büyük oldu. Konuyla ilgili yapýlan son açýklamalarda Windows 10’un 300 milyon barajýný çoktan geçtiði belirtildi. Firma için bu durum iþlerin yolunda gittiðini gösterirken konuyla ilgili yapýlan son açýklamada ücretsiz geçiþ yapmayan kullanýcýlara çaðrý yapýldý.
Kullanýcýlara yapýlan çaðrýda Haziran ayýnýn sonu itibariyle güncellemelerinin ücretsiz bir þekilde alýnamayacaðý ve Windows 10 iþletim sistemini kullanmak isteyenlerin ücretli bir þekilde sistemi satýn almasý gerektiði belirtildi. Yapýlan bu açýklamanýn ardýndan Windows 10’a henüz geçiþ yapmayan kullanýcýlarýn geçiþ iþlemlerini yapmasý zorunlu hale gelirken belirtilen tarihe kadar yapýlmayan geçiþlerin ardýndan kullanýcýlarýn ücretsiz bir þekilde geçiþ yapabilmesi mümkün olmayacak.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri