REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Vestel 3001 Ci İÇİn Yardim

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı apache33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cihazıyın sorununu ben tam olarak anlamış değilim.dt modülü takınca okumakta zorlanıyormu.yoksa yani apro yazılım atıpta bu sorunlamı karşılaştınız.
    herhangibir modül'dede bu sorun varmı.sadece digiturk modülünde yapıyorsa cihazını bir servise götürmen gerekiyor.çünkü dt şifreleme sistemini ve yazılımını değiştirdiği için butür sorunlar ortaya çıkıyor.
    bu yazılımı at düzelir: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk önce yardımların için teşekkürler vede alakan için biliyorsun bu cihazda kart okuyucu var çakılı modül onda sorun yok sorun cı olduğu için modül yuvasına modül yerleştiği zaman kırılma vede donma oluyordu servise gitim adamlar yazılımı güncelledi v.1,42 yaptılar gayet güzel modülü falan görüyordu akşam kapadım yattım sabah açtığımda ise içindeki versiyon v.1,60 olmuş menüdeki ortak arabirim kaybolmış artık modül tanımıyor modülüde görmüyor buna bir çare!!!!!! not !!!!!! bana yükleme sıralamasını yazarsanız sevinirim vede havadan güncellemeyi nasıl kapatabilirim ilgive yardımlarınız için şimdiden sağolun
    Konu amedeus tarafından (17-12-2006 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri