REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Vestel 3001 Ci İÇİn Yardim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vestel 3001 Ci İÇİn Yardim

vestel 3001 cı için yardım
    iyi akşamlar arkadaşlar cihaz versiyonu bu 7,5 ytl aylık kanpaydan alınan cihaz dvb3717(710+cı+sm)dcrCW-3001CI SW VER 117
    dragon modül var takıyorum bir kaç dakika açıyor sonra ekran kararıyor sanırım çakılı modülden yada içindeki d..t yazılımından olsa gerek modülü takınca cihazda donmalar meydana geliyor belli bir zaman sonrda kanal açmıyor modülü çıkarana kadar bir tane sin değiştirdim bu sorunlar yüzünden değiştirdikleri cihazda aynısını yapıyor servis yılbaşından sonra cihazlar bize geçecek diyor d...t git diyor d..t de bananne ben d..t seyredilsin diye cihaz verdim dt de bir sorun varmı yok çakılı modülde varmı yok beni ilgilendir miyor diye yolladılar yazık yurdumun insanının hali bu servis biz bu cihaza bakamyız diye bu cihaz d..t için üretildi onlara yollayın d..t dediğim gibi yanıt veriyor alalh yardımcımız olsun ŞİMDİ BANA NE tavsiye edrsin bu cihazda modül kulnamıyoruz bin pişman oldum bu cihazı aldığıma 840 çevirsem kart yuvası devreden çıkıyor kartkullnamıyorum arasıra da olsa dragon modülü bu cihazda kullanmka isterim acaba bunun için modülü sorunsuz kullanabilmem için bir yazılım mevcutmudur tabi dt kartı için çakılı okucusunu bozmadan yorumlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazıyın sorununu ben tam olarak anlamış değilim.dt modülü takınca okumakta zorlanıyormu.yoksa yani apro yazılım atıpta bu sorunlamı karşılaştınız.
    herhangibir modül'dede bu sorun varmı.sadece digiturk modülünde yapıyorsa cihazını bir servise götürmen gerekiyor.çünkü dt şifreleme sistemini ve yazılımını değiştirdiği için butür sorunlar ortaya çıkıyor.
    bu yazılımı at düzelir: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı apache33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cihazıyın sorununu ben tam olarak anlamış değilim.dt modülü takınca okumakta zorlanıyormu.yoksa yani apro yazılım atıpta bu sorunlamı karşılaştınız.
    herhangibir modül'dede bu sorun varmı.sadece digiturk modülünde yapıyorsa cihazını bir servise götürmen gerekiyor.çünkü dt şifreleme sistemini ve yazılımını değiştirdiği için butür sorunlar ortaya çıkıyor.
    bu yazılımı at düzelir: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk önce yardımların için teşekkürler vede alakan için biliyorsun bu cihazda kart okuyucu var çakılı modül onda sorun yok sorun cı olduğu için modül yuvasına modül yerleştiği zaman kırılma vede donma oluyordu servise gitim adamlar yazılımı güncelledi v.1,42 yaptılar gayet güzel modülü falan görüyordu akşam kapadım yattım sabah açtığımda ise içindeki versiyon v.1,60 olmuş menüdeki ortak arabirim kaybolmış artık modül tanımıyor modülüde görmüyor buna bir çare!!!!!! not !!!!!! bana yükleme sıralamasını yazarsanız sevinirim vede havadan güncellemeyi nasıl kapatabilirim ilgive yardımlarınız için şimdiden sağolun
    Konu amedeus tarafından (17-12-2006 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ilk önce 7 dereceden yazılım indir dene ha olmaz ise şayet mavi menülü yazılıman başka çağren yok bende vestel servisiyim ama dragon modul de hiç cw yi denemedim denemekte yarar var ilk önce 7 dereceyi dene bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elektronboy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ilk önce 7 dereceden yazılım indir dene ha olmaz ise şayet mavi menülü yazılıman başka çağren yok bende vestel servisiyim ama dragon modul de hiç cw yi denemedim denemekte yarar var ilk önce 7 dereceyi dene bence
    kardeş saten 7 dereceden yazılım gelince servisin yüklediği v1,42 yazılımı v1,60 dönmüş ortak arabirim yani modülü gören bölüm iptal olmuş artık hiç bir modülü görmüyor bana şu şekilde yardımcı olun ilk öncedt nin uydu üzerinden auto yolladığı gönderilen yazılımım kapatabiliyormuşuz kapatmayı yolunu göster 2 cisi ise madem servisin bilirsin birde host yazılımı verdi hocam burda link var onu yükleme sırasını söyle biliyorsan ilgi vede yardımın için şimdiden teşekkürler
    Konu amedeus tarafından (17-12-2006 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükleme bu şekilde olacak arkadaşım.

SECURE LOADER KİLİT AÇMA PROSEDÜRÜ

1.Öncelikle .bin isimli dosya hyperterminal'den cihaza gönderilir
    2.bin isimli dosya cihaza gönderildikten sonra hyperterminal ekranında "Send xxx.dcf" şeklinde bir yazı görünecektir.
    3.Yazı görüntükten sonra .dcf isimli dosyayı hyperterminalden gönderin.
    4.Ekranda bazı uyarılar çıkacaktır.
    5.Program yüklenmesi tamamlandığında cihaz restart yapacaktır.
    6.Restart sonrasında cihaza yeni yazılım yüklenmiş olur.

kolay gelsin.
    Konu apache33 tarafından (18-12-2006 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı apache33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yükleme bu şekilde olacak arkadaşım.

SECURE LOADER KİLİT AÇMA PROSEDÜRÜ

1.Öncelikle .bin isimli dosya hyperterminal'den cihaza gönderilir
    2.bin isimli dosya cihaza gönderildikten sonra hyperterminal ekranında "Send xxx.dcf" şeklinde bir yazı görünecektir.
    3.Yazı görüntükten sonra .dcf isimli dosyayı hyperterminalden gönderin.
    4.Ekranda bazı uyarılar çıkacaktır.
    5.Program yüklenmesi tamamlandığında cihaz restart yapacaktır.
    6.Restart sonrasında cihaza yeni yazılım yüklenmiş olur.

kolay gelsin.
    sağol hocam çok faydası oldu birde şu havadan yani uydudan güncellemeyi kapatabilsek sorunumuz kalmıyacak yardımların için çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde bu adrese bak arkadaşım vestel'in kendi orjinal yazılım sitesi.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ver 1.22 var 1000 den sonra fta kilitini acan bunu yüklersem icindeki kart okuyucu DT kart la calisirmi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri