vestel 3001 cı için yardım
iyi akşamlar arkadaşlar cihaz versiyonu bu 7,5 ytl aylık kanpaydan alınan cihaz dvb3717(710+cı+sm)dcrCW-3001CI SW VER 117
dragon modül var takıyorum bir kaç dakika açıyor sonra ekran kararıyor sanırım çakılı modülden yada içindeki d..t yazılımından olsa gerek modülü takınca cihazda donmalar meydana geliyor belli bir zaman sonrda kanal açmıyor modülü çıkarana kadar bir tane sin değiştirdim bu sorunlar yüzünden değiştirdikleri cihazda aynısını yapıyor servis yılbaşından sonra cihazlar bize geçecek diyor d...t git diyor d..t de bananne ben d..t seyredilsin diye cihaz verdim dt de bir sorun varmı yok çakılı modülde varmı yok beni ilgilendir miyor diye yolladılar yazık yurdumun insanının hali bu servis biz bu cihaza bakamyız diye bu cihaz d..t için üretildi onlara yollayın d..t dediğim gibi yanıt veriyor alalh yardımcımız olsun ŞİMDİ BANA NE tavsiye edrsin bu cihazda modül kulnamıyoruz bin pişman oldum bu cihazı aldığıma 840 çevirsem kart yuvası devreden çıkıyor kartkullnamıyorum arasıra da olsa dragon modülü bu cihazda kullanmka isterim acaba bunun için modülü sorunsuz kullanabilmem için bir yazılım mevcutmudur tabi dt kartı için çakılı okucusunu bozmadan yorumlarınızı bekliyorum
Yer imleri