Facebook için yapýlan yeni bir uygulamayla artýk sizi kimin sildiðini öðrenebileceksiniz.
Twitter'da 'Who Unfollowed Me (kim beni takibi býraktý?)' ve Whatsapp'ta mavi týk uygulamasýnýn ardýndan iliþkileri zor duruma sokacak bir yeni uygulamada Facebook tarafýndan geldi.
'FACEBOOK'TA BENÝ KÝM SÝLDÝ?'
Facebook'un yeni uygulamasý 'Who Deleted Me on Facebook (Facebook'da beni kim sildi?)' sizi arkadaþ listesinden çýkaranlarý detaylý bir þekilde bildiriyor. Hem Android hem de iOS iþletim sistemi için kullanýma sunulan uygulamayla artýk sizi kiþi listesinden çýkaran insanlarý anýnda öðrenebileceksiniz. Uygulamada bu özelliklerin dýþýnda engellediðiniz ya da yeni eklediðiniz arkadaþlar gibi profilinize uygun güncel bilgilerede yer verecek.
FACEBOOK TARAFINDAN YAYINLANACAKTI
Ayrý olarak piyasaya sunulmasý beklenen uygulama Facebook tarafýndan yayýnlanacaktý. Ancak geçtiðimiz Nisan ayýnda gizlilik politikasýnda yapýlan deðiþikle birlikte Facebook'un uygulamayý yayýnlamasý askýya alýnmýþtý.
ANDROÝD ler için google play storeden BURADAN Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. indirebilirsiniz

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri