şu anda apara sistemi ile 6 tane uydum oldu ve malum diseq te boş yerim kalmadı bunun 2, diseq bağlantısını nasıl yapabilirm lütfen yardım edebilirmisiniz
şu anda apara sistemi ile 6 tane uydum oldu ve malum diseq te boş yerim kalmadı bunun 2, diseq bağlantısını nasıl yapabilirm lütfen yardım edebilirmisiniz
arkadaşım roleli istemler var bunlara 12 v disdc deniyor. onladan kullanabilirsin eh 6 tane uydu yapmışsın biraz daha araştırırsan onuda yaparsın sana ben sana biraz yardımcı oluyum bir role bir iki elektronik malzemem ama bu yapımda yaltım ve iletim çok iyi olmaladır uğraşmak istemiyosan hazırda alabilrisn.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bende de 8 uydu var . 0-12V disecq kullanılarak 8 uydunun izlenebileceğini forumlardan okudum.0212 2599757 barbaros elektronik ten temin edip deneyeceğim.henüz ellerinde yokmuş. bu parçada 2 disecq girişi, 1 receiver çıkışı,birde 12V girişi var. önce 1.ci disecq e 4 uyduyu bağlayacağız. bu sırada 12V çıkışı receiverden kapalı off olacak.bunları izleyecek şekilde ayarları yaptıktan sonra 2.ci disecqi bağlayıp 12V açık on haline getirip diğer 4 uydu ayarlarını yapacak mışız. ben de bu swich i temin edince deneyeceğim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri