arkadaşlar...digitürk satılıp yönetim değişince moviemax paketindeki sansür azalırmı?...
arkadaşlar...digitürk satılıp yönetim değişince moviemax paketindeki sansür azalırmı?...
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
bence digiturkün şifreleme sistemini deyiştiremez adamalrın süper şifreleme sistemi var dun yada kıran olmadı iptv haric bu benim düşüncem tabiki
yahu milli servetimiz satılıyor alanları tebrik ediyoruz.vah vah ülkeme.
mehmetemin karamehmet senden daha milli olduğu için bankalarını bmc'sini diji türkünü kaybetti...yanına bir yabancı ortak almadı malını dışarı pazarlayamadı varsa yoksa iç pazar...eski sovyet sisteminin türkiye şubesi gibiydi...koç sabancı ülker başta olmak üzere bugün ülkemizdeki işadamlarının birçok yabancı ortağı var...ihracatın doların euronun yolu ortaklıkta oluyor...dededen kalma ticaret faliyetinde direnenlerin sonu ise bitiş oluyor...
CİMBOMLU
Ya bilen varsa şimdi bu beın sports kanalları süper lig maçlarını yanınlayacakmı canlı ben izleyebiliyorum şu kanalları çünkü hotbird te diğitalım cccamlı supermax mini full hd
Fransız dilinde şu kanallar horbirt de 1 7 ye kadarlar ve full hd ler
ya hotbırd being spor açılıyor mu bilen varmı bazı ları evet açılıyor diyor varsa yazsın
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri