REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: beIN MEDIA GROUP Digiturk’ü Satın Aldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...digitürk satılıp yönetim değişince moviemax paketindeki sansür azalırmı?...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...digitürk satılıp yönetim değişince moviemax paketindeki sansür azalırmı?...
    Ne alakası var sansür devam eder RTÜK diye bir kurum var bu ülkede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence digiturkün şifreleme sistemini deyiştiremez adamalrın süper şifreleme sistemi var dun yada kıran olmadı iptv haric bu benim düşüncem tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu milli servetimiz satılıyor alanları tebrik ediyoruz.vah vah ülkeme.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı güçtekin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne alakası var olaya yanlış bakıyorsunuz eski sahibi yürütemedi ve ülkemizde yürütecek alıcıda bulunmadı hem digitürk ü kim iyi yönetecekse o almalı milli serveti türkler aldıda ne oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı güçtekin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaş Sen Önce "Milli Servet" Kavramını Öğren! Öyle Bilinçsizce Konuşma Ayrıca Bu Ülkede Artık Milli Servet Satıcısı Şuan da Tam da Seni Yönetendir Ülkenin Haline Bir Baksan Anlarsın Aslında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmetemin karamehmet senden daha milli olduğu için bankalarını bmc'sini diji türkünü kaybetti...yanına bir yabancı ortak almadı malını dışarı pazarlayamadı varsa yoksa iç pazar...eski sovyet sisteminin türkiye şubesi gibiydi...koç sabancı ülker başta olmak üzere bugün ülkemizdeki işadamlarının birçok yabancı ortağı var...ihracatın doların euronun yolu ortaklıkta oluyor...dededen kalma ticaret faliyetinde direnenlerin sonu ise bitiş oluyor...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya bilen varsa şimdi bu beın sports kanalları süper lig maçlarını yanınlayacakmı canlı ben izleyebiliyorum şu kanalları çünkü hotbird te diğitalım cccamlı supermax mini full hd

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fransız dilinde şu kanallar horbirt de 1 7 ye kadarlar ve full hd ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cccam

ya hotbırd being spor açılıyor mu bilen varmı bazı ları evet açılıyor diyor varsa yazsın

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri