Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: beIN MEDIA GROUP Digiturk’ü Satýn Aldý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar...digitürk satýlýp yönetim deðiþince moviemax paketindeki sansür azalýrmý?...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý maviþehirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar...digitürk satýlýp yönetim deðiþince moviemax paketindeki sansür azalýrmý?...
    Ne alakasý var sansür devam eder RTÜK diye bir kurum var bu ülkede

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence digiturkün þifreleme sistemini deyiþtiremez adamalrýn süper þifreleme sistemi var dun yada kýran olmadý iptv haric bu benim düþüncem tabiki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yahu milli servetimiz satýlýyor alanlarý tebrik ediyoruz.vah vah ülkeme.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý güçtekin01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ne alakasý var olaya yanlýþ bakýyorsunuz eski sahibi yürütemedi ve ülkemizde yürütecek alýcýda bulunmadý hem digitürk ü kim iyi yönetecekse o almalý milli serveti türkler aldýda ne oldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý güçtekin01 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþ Sen Önce "Milli Servet" Kavramýný Öðren! Öyle Bilinçsizce Konuþma Ayrýca Bu Ülkede Artýk Milli Servet Satýcýsý Þuan da Tam da Seni Yönetendir Ülkenin Haline Bir Baksan Anlarsýn Aslýnda.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mehmetemin karamehmet senden daha milli olduðu için bankalarýný bmc'sini diji türkünü kaybetti...yanýna bir yabancý ortak almadý malýný dýþarý pazarlayamadý varsa yoksa iç pazar...eski sovyet sisteminin türkiye þubesi gibiydi...koç sabancý ülker baþta olmak üzere bugün ülkemizdeki iþadamlarýnýn birçok yabancý ortaðý var...ihracatýn dolarýn euronun yolu ortaklýkta oluyor...dededen kalma ticaret faliyetinde direnenlerin sonu ise bitiþ oluyor...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ya bilen varsa þimdi bu beýn sports kanallarý süper lig maçlarýný yanýnlayacakmý canlý ben izleyebiliyorum þu kanallarý çünkü hotbird te diðitalým cccamlý supermax mini full hd

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fransýz dilinde þu kanallar horbirt de 1 7 ye kadarlar ve full hd ler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart cccam

ya hotbýrd being spor açýlýyor mu bilen varmý bazý larý evet açýlýyor diyor varsa yazsýn

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri