arkadaþlar...digitürk satýlýp yönetim deðiþince moviemax paketindeki sansür azalýrmý?...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar...digitürk satýlýp yönetim deðiþince moviemax paketindeki sansür azalýrmý?...
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
bence digiturkün þifreleme sistemini deyiþtiremez adamalrýn süper þifreleme sistemi var dun yada kýran olmadý iptv haric bu benim düþüncem tabiki
yahu milli servetimiz satýlýyor alanlarý tebrik ediyoruz.vah vah ülkeme.
mehmetemin karamehmet senden daha milli olduðu için bankalarýný bmc'sini diji türkünü kaybetti...yanýna bir yabancý ortak almadý malýný dýþarý pazarlayamadý varsa yoksa iç pazar...eski sovyet sisteminin türkiye þubesi gibiydi...koç sabancý ülker baþta olmak üzere bugün ülkemizdeki iþadamlarýnýn birçok yabancý ortaðý var...ihracatýn dolarýn euronun yolu ortaklýkta oluyor...dededen kalma ticaret faliyetinde direnenlerin sonu ise bitiþ oluyor...
CÝMBOMLU
Ya bilen varsa þimdi bu beýn sports kanallarý süper lig maçlarýný yanýnlayacakmý canlý ben izleyebiliyorum þu kanallarý çünkü hotbird te diðitalým cccamlý supermax mini full hd
Fransýz dilinde þu kanallar horbirt de 1 7 ye kadarlar ve full hd ler
ya hotbýrd being spor açýlýyor mu bilen varmý bazý larý evet açýlýyor diyor varsa yazsýn
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri