REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Filbox 50 İndirim ve 3 Ay Ekstra Abonelik Kodu [Kazananlar Açıklandı]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alabilirmiyim bende...tşkler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xxman dost merhaba!..Bu girişiminizi takdir ettiğim için bu mesajı yazıyorum.Yoksa hediye isteğim yok,çok çok teşekkürler!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yalnız burada dikkat edilmesi gereken mevzu şu. İlgili kod nosunu aldıktan sonra işbankası kredi kartıyla alışverişi tamamlanması şartı var yoksa kod işe yaramıyor. Zaten işbankasına ait kart varsa başka kod alınmasına da gerek yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karabekir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yalnız burada dikkat edilmesi gereken mevzu şu. İlgili kod nosunu aldıktan sonra işbankası kredi kartıyla alışverişi tamamlanması şartı var yoksa kod işe yaramıyor. Zaten işbankasına ait kart varsa başka kod alınmasına da gerek yok.
    Tanıdık eş dost vs bunlardanda temin edilir kart dediğiniz ufak bir mevzu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeniletmekte kararsızdım ama bir şansımı deneyeyim.Teşekkürler arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tanıdık eş dost vs bunlardanda temin edilir kart dediğiniz ufak bir mevzu.
    Haklılık payınız var. Kodu 2 adet yapalım, bende de bir adet kod var. Filbox kart siparişi verdiğim içinde bu koda ihtiyacım yok. Sizin belirlediğiniz kura ile 2 kişi belirleyin ve bir arkadaşımıza da bendeki kodu göndereyim. Bu arada konu başlığını değiştirin
    Konu karabekir tarafından (15-07-2015 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten Tebrik Ederim Sizi xxman Hocam, Bu Paylaşımınızla Takdire Şayan Bir Üslup Sergilediniz Ancak Beni Bu Kuranın Dışında Tutmanızı Rica Edicem Çünkü Benim Tek Amacım Sizi Tebrik Etmekti Ayrıca Benim Hem İş Bankası Hesabım Var Hem de Kredi Kartım Yok Bu Yüzden Forumdaşlarıma Bol Şanslar Dilerim

Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karabekir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Haklılık payınız var. Kodu 2 adet yapalım, bende de bir adet kod var. Filbox kart siparişi verdiğim içinde bu koda ihtiyacım yok. Sizin belirlediğiniz kura ile 2 kişi belirleyin ve bir arkadaşımıza da bendeki kodu göndereyim. Bu arada konu başlığını değiştirin
    Olur siz bana kodu gönderin başlığı ozaman değiştiririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş bendede yokiş bankası ben alabilirmiyim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizleri seviyorum saygı ve sevgiler hayırlı bayramlar
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri