Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Filbox 50 Ýndirim ve 3 Ay Ekstra Abonelik Kodu [Kazananlar Açýklandý]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alabilirmiyim bende...tþkler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

xxman dost merhaba!..Bu giriþiminizi takdir ettiðim için bu mesajý yazýyorum.Yoksa hediye isteðim yok,çok çok teþekkürler!..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yalnýz burada dikkat edilmesi gereken mevzu þu. Ýlgili kod nosunu aldýktan sonra iþbankasý kredi kartýyla alýþveriþi tamamlanmasý þartý var yoksa kod iþe yaramýyor. Zaten iþbankasýna ait kart varsa baþka kod alýnmasýna da gerek yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý karabekir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yalnýz burada dikkat edilmesi gereken mevzu þu. Ýlgili kod nosunu aldýktan sonra iþbankasý kredi kartýyla alýþveriþi tamamlanmasý þartý var yoksa kod iþe yaramýyor. Zaten iþbankasýna ait kart varsa baþka kod alýnmasýna da gerek yok.
    Tanýdýk eþ dost vs bunlardanda temin edilir kart dediðiniz ufak bir mevzu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tanýdýk eþ dost vs bunlardanda temin edilir kart dediðiniz ufak bir mevzu.
    Haklýlýk payýnýz var. Kodu 2 adet yapalým, bende de bir adet kod var. Filbox kart sipariþi verdiðim içinde bu koda ihtiyacým yok. Sizin belirlediðiniz kura ile 2 kiþi belirleyin ve bir arkadaþýmýza da bendeki kodu göndereyim. Bu arada konu baþlýðýný deðiþtirin
    Konu karabekir tarafýndan (15-07-2015 Saat 16:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý karabekir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Haklýlýk payýnýz var. Kodu 2 adet yapalým, bende de bir adet kod var. Filbox kart sipariþi verdiðim içinde bu koda ihtiyacým yok. Sizin belirlediðiniz kura ile 2 kiþi belirleyin ve bir arkadaþýmýza da bendeki kodu göndereyim. Bu arada konu baþlýðýný deðiþtirin
    Olur siz bana kodu gönderin baþlýðý ozaman deðiþtiririm.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yeniletmekte kararsýzdým ama bir þansýmý deneyeyim.Teþekkürler arkadaþým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gerçekten Tebrik Ederim Sizi xxman Hocam, Bu Paylaþýmýnýzla Takdire Þayan Bir Üslup Sergilediniz Ancak Beni Bu Kuranýn Dýþýnda Tutmanýzý Rica Edicem Çünkü Benim Tek Amacým Sizi Tebrik Etmekti Ayrýca Benim Hem Ýþ Bankasý Hesabým Var Hem de Kredi Kartým Yok Bu Yüzden Forumdaþlarýma Bol Þanslar Dilerim

Saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ bendede yokiþ bankasý ben alabilirmiyim saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizleri seviyorum saygý ve sevgiler hayýrlý bayramlar
    yanýklarda iz býrakmaz

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri