Microsoft'un yeni iþletim sistemi Windows 10'un satýþa çýkmasýna sayýlý günler kaldý. 29 Temmuz tarihinde kullanýma sunulacak yazýlýmýn yeni PC'ler üzerinde ne zaman yer alacaðýna yönelik tartýþmalar ise devam ediyor. Birkaç gün önceki iddialar, Windows 10'un 29 Temmuz tarihinin hemen ardýndan PC'lere ön yüklü olarak sunulamayacaðý yönündeydi. Bugünkü haberler ise önceki iddialarý doðrulamýyor.
30 Temmuz'da raflarda olabilir
Bloomberg'in haberine göre, Windows 10 iþletim sistemi ön yüklü PC'ler, 29 Temmuz'da satýn alýnabilecek. Baþlangýç gününün ertesi günü, Windows 10'lu PC'ler perakende maðazalarýndaki yerini alacak. Bloomberg'in bu iddialarýna raðmen, konu ile ilgili farklý açýklamalar gelmeye devam ediyor. Konu ile ilgili Microsoft kanalýndan gelen tek açýklama ise Microsoft'un Windows ve aygýt pazarlama baþkan yardýmcýsý Yusuf Mehdi'nin önceki açýklamalarý.
Hemen mi sonbaharda mý?
Baþkan yardýmcýsý Mehdi daha önceki açýklamalarýnda Windows 10 yüklü PC'ler için kullanýcýlarýn çok beklemeyeceklerinin müjdesini vermiþti. Net bir tarihe iþaret etmeyen Microsoft yöneticisi, 29 Temmuz tarihinin hemen ardýndan yeni iþletim sisteminin yüklü PC'lerin pazara çýkacaðýný duyurmuþtu. Mehdi'nin açýklamalarýnda vurgu yaptýðý dönem ise sonbahar aylarý olmuþtu. Bakalým ay sonunda Windows 10 ön yüklü PC'leri raflarda görebilecek miyiz?
:: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konunun kaynagý ve devamý için altta verdiðimiz linke týklayýnýz.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Windows 10 Ön Yüklü PC'ler Geliyor!
Microsoft'un yeni iþletim sistemi Windows 10'un satýþa çýkmasýna sayýlý günler kaldý. 29 Temmuz tarihinde kullanýma sunulacak yazýlýmýn yeni PC'ler üzerinde ne zaman yer alacaðýna yönelik tartýþmalar ise devam ediyor. Birkaç gün önceki iddialar, Windows 10'un 29 Temmuz tarihinin hemen ardýndan PC'lere ön yüklü olarak sunulamayacaðý yönündeydi. Bugünkü haberler ise önceki iddialarý doðrulamýyor.
Alýntý

Yer imleri