En çok aranan sertifika programý ücretsiz ve online eðitimlerle tüm Türkiye’ye açýk:
Pazarlamanýn duayenleri Turkcell Dijital Akademi’de
Turkcell’in bilgi ve geliþim alanlarýndaki uzmanlýðýný tüm Türkiye ile paylaþmak üzere hayata geçirdiði Turkcell Dijital Akademi, kullanýcýlarýna bu kez kendi sisteminde en çok aranan programý sunuyor. “Pazarlama Sertifika Programý”, Turkcell Dijital Akademi üzerinden zamandan ve mekândan baðýmsýz tamamlanabilen, ücretsiz ve herkese açýk bir eðitim programý.
Turkcell Dijital Akademi “eðitimde fýrsat eþitliði” ilkesiyle herkese zamandan ve mekandan baðýmsýz kendini geliþtirme, kariyerini bir üst noktaya taþýma imkaný sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede online derslerine, Turkcell Dijital Akademi platformunda en çok aranan eðitim olan “Pazarlama Sertifika Programý”ný ekledi. Pazarlama Programý eðitimleri ücretsiz ve herkese açýk olarak sunuluyor.
Dersler Türkiye’nin önde gelen yöneticilerinden
Pazarlama Programý için online platformda bir araya gelen pazarlama duayenleri kendi deneyimleri ile besledikleri derslerle kullanýcýlara yepyeni bir dünyanýn kapýlarýný aralýyor. Dersler; Arzum Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kolbaþý, Coca Cola - Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölgesi Baþkaný Galya Molinas, Big Chef’s Kurucu Ortaðý Gamze Cizreli, Yýldýz Holding Pazarlama Genel Müdürü Baþak Kluznick gibi sektörün önde gelen isimlerinin yer aldýðý 53 yöneticiden oluþan güçlü bir kadro tarafýndan veriliyor.
Eðitimleri tamamlayanlara Turkcell Akademi sertifikasý
Araþtýrma, Müþteri Ýliþkileri Yönetimi, Doðrudan Pazarlama, Halkla Ýliþkiler, Ýnteraktif Pazarlama, Marka Yönetimi, Medya Planlama, Patent ve Reklam ana baþlýklarýndan oluþan program içeriðinde toplam 75 eðitim yer alýyor. A’dan Z’ye pazarlama konusunun ele alýndýðý bu 75 eðitimi tamamlayan herkese “Turkcell Akademi - Pazarlama Sertifika Programý” belgesi veriliyor. Yüksek meblaðlar karþýlýðýnda dinlenen marka/pazarlama programý ve konferanslarýndaki konuþmacýlar, Turkcell Akademi’nin “Pazarlama Sertifika Programý” sayesinde ücretsiz olarak herkes tarafýndan izlenebiliyor. Dolayýsýyla Turkcell Akademi tarafýndan verilen sertifika, bu alanda eðitim alanlar için çok önemli ve deðerli.
Banu Ýþçi Sezen: “Pazarlama Sertifika Programý ile insanýmýza ve ülkemize yatýrým yapmaya devam ediyoruz.”
Turkcell Akademi’den Sorumlu Grup Baþkaný Banu Ýþçi Sezen, Türkiye’nin her geçen gün artan pazar olanaklarýna sahip olduðuna vurgu yaparak, “Gerek ülkemizdeki gerek uluslararasý pazarlama alanýndaki istikrarlý büyüme ve rekabet ile bu sektörde çalýþacak nitelikli, uzman personele daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Artýk bir eðitim kurumuna dönüþen Turkcell Akademi’de en çok aranan programlara baktýðýmýzda ilk sýrada pazarlamanýn yer aldýðýný gördük. Kendini pazarlama alanýnda geliþtirmek arzusunda olanlar için hazýrladýðýmýz “Pazarlama Sertifika Programý” ile þirketlere de alanýnda uzmanlaþmýþ kiþilerle çalýþma imkâný vermeyi amaçlýyoruz. En büyük amacýmýz ise pazarlama sektöründeki nitelikli insan kaynaðýný daha üst seviyelere taþýyýp hem insanýmýza hem de ülkemize fayda saðlayabilmek. Turkcell Akademi içerisinde herkese açýk ve ücretsiz olarak sunduðumuz “Pazarlama Sertifika Programý”nda Türkiye’de pazarlama denince akla ilk gelen, duayen isimlerin ders konularýný kendi tecrübeleri ile harmanlayarak anlattýklarý çok deðerli bir içerik yer alýyor. Her biri alanýnda uzman ve iyi birer konuþmacý olan yöneticiler konularý kendine özgü üsluplarýyla anlattýðý için videolar katýlýmcýlar tarafýndan zevkle takip edilebiliyor. Pazarlamanýn her yönüyle ele alýndýðý dersleri tamamlayanlar iþ ve kariyer yaþamlarýnda kendileri için çok deðerli bir sertifikanýn da sahibi oluyor. Turkcell Akademi ile bir yenisine daha imza attýðýmýz bu eðitim programýnýn, pazarlama alanýnda çalýþan ya da çalýþmak isteyen herkese örnek ve faydalý olmasýný diliyoruz.” dedi.
Turkcell Dijital Akademi hakkýnda:
• Turkcell Akademi, bilgi ve geliþim alanlarýndaki uzmanlýðýný tüm Türkiye ile paylaþmak üzere, yeni eðitim platformu Turkcell Dijital Akademi’yi hayata geçirdi.
• Turkcell Dijital Akademi sadece Turkcell’in platformu deðil, “tüm Türkiye’nin platformu” olarak; üniversitelerin, iþ ortaklarýnýn kýsacasý deðerli içeriðe sahip kiþi ve kurumlarýn içinde yer alabileceði ve ‘’bilgi’’yi uçtan uca yayabileceði bir dijital eðitim platform olarak tasarlandý. Bu özellikleriyle Türkiye’de bir ilk olma özelliði taþýyor.
• Teknoloji kullanýmýyla eðitimde ‘’fýrsat eþitliði’’ saðlayabilmek, topluma deðer katarak geliþtirmek amacýyla dünyanýn önde gelen, kaliteli eðitim içerikleri hem Türkiye’deki profesyonellerin, gençlerin ihtiyaçlarýna göre oluþturuldu, hem de tamamen Türkçeleþtirildi.
• Turkcell Dijital Akademi, Turkcell’in üstün teknoloji-iletiþim altyapýsý ve bu platform sayesinde tüm dünyanýn bilgisini zaman ve mekan kýsýtý olmadan Türkçe olarak sunmaya baþladý.
• Turkcell’in yeni eðitim platformu Turkcell Dijital Akademi, bilgisayar ve mobil cihazlar üstünden zengin ve keyifli bir eðitim deneyimi sunuyor. “Ýngilizce”, “Sýnavlara Hazýrlýk”, “Profesyonel Geliþim”, “Coursera” ve “Khan Academy Türkçe” ve MITx alanlarýnda kendini geliþtirmek isteyen profesyoneller ve gençler, video ve e-learning formatýndaki binlerce eðitime Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. üstünden eriþebiliyor.
• Platformda birçok eðitimden herkes ücretsiz olarak faydalanýlabiliyor. Eðitimlerin bir kýsmý da Turkcell’lilere özel hazýrlandý ve bu eðitimlerden Turkcell müþterileri üye giriþi yaptýktan sonra faydalanabiliyor. Sistemde ayrýca gnctrkcll kulübü üyelerine özel ve Profesyoneller Kulübü üyelerine özel eðitimler de bulunuyor.
• Turkcell web sitesine üye giriþi yapmak için Turkcell’lilerin 2222’ye SIFRE yazýp göndermeleri ve gelen þifreyi kullanmalarý yeterli oluyor.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri